logo-t

  • Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

    Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

  • Eesah -

    Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe

  • Sassja objavila novi studijski album

    Sassja objavila novi studijski album "Chwakka"

  • Egoless objavio novi album

    Egoless objavio novi album "Dubternal"

nike

Događanja
Vijesti
8. Veljača 2021

"Juggling" novo izdanje Anje G meets Mexican Stepper and Dr.Obi 

"Juggling" by Anja G meets Mexican Stepper and Dr.Obi 

Anja G & Dr.Obi predstavljaju novu inozemnu suradnju s Mexican Stepperom na izdanju"Juggling". "Juggling" je dostupan na besplatno preuzimanje na AmpliFyah bandcamp profilu no možete napraviti i pre-order za ekskluzivni primjerak 10" vinila koji će biti osiguran samo za 10 vjernih pratitelja. Vizual potpisue Luka Tomišić (Spektar Produkcija). 

Dr.Obi & Anja G su došli na scenu glasno bez kompromisa kvalitete zvuka koji ostavlja snažan i dubok utisak. Njihova je misija izazvati promjenu svijesti i potaknuti slušatelja na razmišljanje. Svojim muzikom promoviraju svoje ideje kako bi osvijestili slušatelje da ustanu protiv sistema i svih oblika ugnjetavanja! Zajedno su osnovali label Amplifyah Music na kojem surađuju s raznim umjetnicima iz regije i šire. Na EP-u "Bun Dem" suraduju s Queen Omegom i Tennom Star. Dok su njihov prvi EP "BangBang!" i "Raggamuffin" remiksali Jah Billah i Sheco. Nakon toga izbacuju "Ay Carmelu" na 12" vinilu za Woodland Records, koji je rasprodan u manje od sat vremena! "Ay Carmela" je anti-fašisticki steppers koji donosi snažnu poruku ovog dub-dua. Nedavno je izašlo i njihovo drugo izdanje na ploči "Police Brutality" za Warrior Charge Records! Na jesen 2020 za Amplifyah Music objavili su EP "Sky it a go red" na kojem surađuju s Dubbleom. Za kraj 2020. godine surađuju na "Timeless" EP-u s kolegama sa scene kao što su Aklea Neon, Chakka, Damien Prophet.

Mexican Stepper je projekt producenta iz Mexica, započet 2009. godine. Mexican Stepper ima svoji karakterističan stil jer miješa utjecaj francuskog, UK duba i meksičke muzike. Objavljivao je svoje glazbene uratke na ODGprod, Marée Bass, Aztek Electronic Music, Dubophonic NetLabel i Boom One Records. Zadnji album „Turtle kiss“ objavljen je na ODGprod. Dijelio je pozornice s raznim dub legendama kao što su: Mad Professor, Prince Fatty, Iration Steppas, MMungos Hi Fi, Ondubground, Vibronics, Brain Damage, SR. Wilson, Marina P...

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Lee "Scratch" Perry - "Destiny" - očekivanja su bila veća
Dhoko Orchestra - "Parables of Dhoko" - pred nama je nešto veličanstveno
Tiken Jah Fakoly - "Acoustic" - autentičniji nego ikad prije
Iseo & Dodosound - "En La Tormenta" - muzika kao način života