logo-t

  • Greg Even i Haris Pilton objavili album

    Greg Even i Haris Pilton objavili album "Ting A Ling Riddim"

  • Escape The City Festival predstavlja gostujuće sound systeme

    Escape The City Festival predstavlja gostujuće sound systeme

  • Harrison Stafford (Groundation):

    Harrison Stafford (Groundation): "Danas sam inspiriran više nego ikada prije"

nike

Događanja
Vijesti
11. Siječanj 2022

Banana Zvuk nominirani za novinarsku nagradu Rock&OFF u kategoriji Rap&Off

Nova nominacija za nagradu
Proglašenje nominacija za četvrto izdanje nezavisne novinarske nagrade Rock&Off održalo se 11. siječnja u studiju Unisona, a otkriveno je tko se službeno našao u konkurenciji za nagradu koji će u ruke najboljih doći 5. veljače u Tvornici kulture.

Direktor nezavisne glazbene novinarske nagrade Krešimir Blažević, umjetnički direktor Hrvoje Horvat, voditelj stručne komisije nagrade Aleksandar Dragaš, koproducent nagrade Dražen Goreta iz Tvornice kulture te Krešimir Madunović, predsjednik uprave Iskona pročitali su nominirane u svih 10 kategorija. Proglašenje nominacija je moderirala voditeljica Nina Trumbić.

Žiri sastavljen od 89 novinara/glasača iz najvažnijih domaćih medija u dva je kruga odabrao svoje favorite te je predložio koji su to izvođači koji su obilježili glazbenu 2021. godinu. Pobjednike ćemo saznati na proglašenju nagrada koji će se održati 5. veljače ove godine na dodjeli Rock&OFF nagrada u Tvornici kulture.

Rap&Off kipić godine ovoga bi puta mogao doći u ruke Banana Zvuka koji su se s albumom "Roba" našli u konkurenciji zajednom s Gršom, Krankšvesterom, Podočnjakom i Targetom.

Recenzija albuma "Roba"

Banana Zvuk dolaze 27. siječnja u zagrebački klub Dva Osam promovirati novi album "Roba", a za njihov nastup se možete zagrijati s najnovijim remixom “Čekam ih” Porto Morta.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Dreadzone - "Dubwiser Volume Two"
Chainska Brassika - "Tales of Londoner"
Dennis Bovell - "The DuBMASTER: The Essential Anthology" - kompilacija za sva vremena
Soom T - "Good" - dobar soundtrack za život
Koffee - "Gifted" - reggae za novu generaciju