logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
28. Listopad 2016

Alborosie u Nišu

Legendarni Alborosie dolazi po prvi put u Srbiju
Alborosie dolazi 7. studenog (Feedback, Niš) po prvi put u Srbiju u okviru "Freedom & Fyah" turneje na kojoj promovira istoimeni album, Albo je samo tijekom ljeta je održao više od 50 nastupa širom Europe. Trenutno je sa svojim bendom Shengen Clan na jesenjem dijelu turneju. Alberto D’Ascola ‘Alborosie’ je multiinstrumentalist, producent i član svjetski priznatog pokreta ‘Rastafari Movement’. Pored prepoznatljivog ragamafin izraza, dobro barata i gitarom, basom, perkusijama i klavijaturama. Podjednako priznat na svakom dijelu planete, Pupa Albo je autor gomile vrtoglavih hit singlova kao što su "Kingston Town", "Herbalist", "No Cocaine", "Play Fool", "Poser", "Raggamuffin" itd. Album "Freedom & Fyah" je njegovo jedanaesto studijsko izdanje u posljednjih osam godina. Prije tri godine se sa svojim kolegama Damian Marleyem i Gentlemanom pojavio u dokumentarcu "Journey to Jah". Već 15 godina živi i radi na Jamajci.
www.alborosie.com
https://twitter.com/alborosie
www.facebook.com/OneAlborosie

Ovu svečanu priliku i mali jubilej, uveličat će i jedan od aktivnijih sastava s ovih prostora – Stereo Banana. Oni će svojim simboličnim showcase nastupom pozdraviti domaću publiku poslije više od godinu dana i dati podršku najpopularnijem aktivnom reggae izvođaču na kugli zemljaskoj.
www.facebook.com/stereobanana
www.youtube.com/stereobananarecords
www.stereobanana.com

Već uzavrelu atmosferu dodatno će zagrijati DJ Tjamil. Spremite se za egzotični reggae/jungle mash-up i ne zaboravite cipele za plesanje. Ulaznice po cijeni od 1000 dinara u pretprodaji možete kupiti od ponedjeljka (31.10.), a način kupovine će biti istaknut u tijekom vikenda. Na ulazu će karte biti skuplje.

Važno: Ovisno od iskazanom zanimanja za koncert postoji mogućnost da se cijeli događaj prebaci u prostor većeg kapaciteta. Sve promjene pratite na Facebook eventu.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice