logo-t

  • Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

    Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

  • Eesah -

    Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe

  • Sassja objavila novi studijski album

    Sassja objavila novi studijski album "Chwakka"

  • Egoless objavio novi album

    Egoless objavio novi album "Dubternal"

nike

Događanja
Vijesti
21. Travanj 2016

Frenkie u KSETu

Frenkie u Zagrebu promovira album 
U subotu 28. svibnja Frenkie ponovno dolazi u KSET i to ovog puta uz podršku Kontre i DJ Soula. Frenkie dolazi na isto mjesto gdje je prije 10 godina promovirao svoj prvi album „Odličan CD“, a ove će slavljeničke godine, po prvi puta u Zagrebu, predstaviti svoj najnoviji album. Svojevrsni best of pod nazivom "Reexperience" odmah je po izlasku dobio izvrsne kritike.

Brojni albumi i veliki hitovi su koji su Frenkieja svrstali među najbolje repere ovih prostora, razlog su zbog kojeg je došlo vrijeme da se prisjetimo njegovih najdražih pjesama koje je ujedinio na tom albumu. Na "Reexperiencu" se nalaze samo neke od njemu dragih pjesama, no nažalost, za sve nije bilo mjesta. Osim starih, na ReTu je i nekoliko novih, do sada neobjavljenih stvari, kako bi cijelom izdanju dale svježinu. S pjesmom „Gdje god su moji“ donio je pravu klupsku bombu, zatim je uslijedilo „S.C.A“ koja bilježi veliku popularnost na Youtubeu, a Frenkie je zatim nastavio sa svojom najpopularnijom pjesmom „Izgubljeni snovi“ koja se u originalnoj verziji nalazi na prvom njegovom albumu „Odličan Cd“. Na Reexperienceu se ova pjesma našla u remix verziji. Koncert u KSETu 28. svibnja bit će podsjetnik na sve velike hitove koji su obilježili Frenkijevu karijeru.

„Dugo nisam imao koncert u Zagrebu i radujem se povratku na binu gdje je za mene sve počelo. Kao uvijek, očekuje vas energičan i žestok nastup koji ce upotpuniti Soul i Kontra, a možda dovedemo još nekog gosta. Dođite da se družimo!“ – rekao je Frenkie uoči koncerta u KSETu.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni u iznosu od 35 kn potražite u KSET-u radnim danom od 9:00 do 16:00 ili za vrijeme večernjeg programa kojeg možete pratiti na www.kset.org. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosi 50 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn). Pratite Frenkijea na Facebooku i njegovoj službenoj stranici http://www.frenkie.ba/
Tekst:   Menart

Video sadržaj

Recenzije

Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Lee "Scratch" Perry - "Destiny" - očekivanja su bila veća
Dhoko Orchestra - "Parables of Dhoko" - pred nama je nešto veličanstveno
Tiken Jah Fakoly - "Acoustic" - autentičniji nego ikad prije
Iseo & Dodosound - "En La Tormenta" - muzika kao način života