logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
3. Ožujak 2015

12th Seasplash - The Aftermovie odsad i na malom ekranu

S velikim zadovoljstvom vam donosimo informaciju o premijernoj objavi video uratka s prošlogodišnjeg, dvanaestog izdanja, Seasplash festivala.

Pred vama je 12th Seasplash Festival - The Aftermovie!

Ovaj desetominutni film, nastao u radionici našeg stalnog suradnika Davida Tešića (DMT Productions), dinamičan je pregled najzanimljivijih trenutaka i različitih zbivanja što se za vrijeme trajanja festivala odvijaju unutar i izvan zidina neponovljive štinjanske tvrđave Punta Christo, ispresijecanih izjavama i utiscima izvođača te ponekim objašnjenjem iz tabora organizatora. Iskreno vjerujemo da će se oni koji su bili tamo sada još jednom podsjetiti kako nam je bilo sjajno, dok će onima koji još nisu prisustvovali jednom od najdugovječnijih domaćih festivala ovo biti dovoljan poticaj da dođu, i to već ove godine.

Seasplash festival i ove će godine biti domaćin brojnim stranim i domaćim izvođačima koji štuju i žive bass glazbu i kulturu, a čija imena će biti objavljena uskoro. Do tada, podsjetimo još jednom da je vrijeme održavanja ovogodišnjeg, trinaestog izdanja, od 16. do 19. srpnja.

Ulaznice ranograbilice mogu se pronaći online ili na jednom od prodajnih mjesta sustava Entrio. Festivalske ulaznice, kao i uvijek do sada, uključuju mogućnost besplatnog kampiranja sa vlastitom opremom.

Seasplash festival info

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koji, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 5 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona...

Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.

Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava. Budite i vi dio Seasplash magije - dođite i provjerite zašto se svi vraćaju!

 

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena