logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
4. Veljača 2024

Benny Page dolazi u Ljubljanu

Drum & Bass, Jungle, Reggae
Na sljedeći veliki show Basolovke u Cvetličarni 22. ožujka dolazi Benny Page (UK) će sletjeti u Ljubljanu nakon dugog vremena, i ovaj put dolazi s MC Syeom.

Uz bok Benny Pageu iz Grčke ponovno dolazi jungle majstor FLeCK koji je napravio odličan show nedavno na Basolovka partyju. Ovaj poseban show započet će live reggae izvedbom potpuno novog kolektiva JahMoodOnJe, koji uskoro objavljuju svoj prvi album na vinilu. Ovaj tim okupljen je iz svih regija Slovenije: iz Cerkna dolazi Greg Even, iz Celja Haris Pilton, iz Ajdovščine Buda (frontmen Elvis Jacksona), iz Maribora su dva sjajna pjevača Tadiman (frontmen benda Siti Hlapci) i Mate BRO. Član im je i iz Beograda, Stenlisha, a iz Ljubljane Lea Cok, uz, naravno, vrlo važnog lika ove priče - Jaccuzzy Krall.

Show će se nastaviti live jungle jazz fusion izvedbom, gdje će Igor Leonardi dovesti svoje glazbenike na veliku pozornicu Cvetličarne s live drum & bass glazbom. Lovro Bone, Jošt Lampret i Lara Grbić svirat će neposredno prije nego što FLeCK započne svoj DJ set.

Nakon što Benny Page & MC Sye zatresu pozornicu Cvetličarne i pokažu nam kako to rade u Velikoj Britaniji, dobra vibra vas očekuje sve do pet sati ujutro, uz LionShinea koji drži kontrolu u Basolovka stilu i Peree koja dolazi ravno iz Austrije sa svojim uvijek sjajnim odabirom glazbe.
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice