logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
14. Srpanj 2023

Ska-reggae bend SlonOff objavili novi singl "Ponekad"

Novi ljetni hit
Ska-reggae bend SlonOff nakon predstavljanja te izlaska na glazbenu scenu prvim singlom „Pizza", objavio je i drugi singl - zarazni ljetni hit koji odiše energijom i čistom zabavom.
Pod nazivom "Ponekad", ova pjesma je pravo osvježenje u vrućim ljetnim danima. Kombinacija veselih ritmova ska glazbe i dubokog duha reggaea, stvara savršeni spoj za sve ljubitelje uživanja u ljetu.

SlonOff je poznat po svojim živahnim nastupima i iznimnom talentu za stvaranje zaraznih melodija. Njihov mali orkestar, sačinjen od trube, trombona i ostalih tradicionalnih ska-reggae instrumenata, donosi poseban zvuk koji će zasigurno prenijeti osjećaj veselja i slobode svakom slušatelju.

Nova pjesma, "Ponekad", ne samo da će vas podsjetiti na bezbrižne dane provedene s prijateljima na plaži, već će vas potaknuti na ples i uživanje u ritmu. Ovaj zarazni glazbeni motiv pruža savršeni zvuk za zabave i opuštajuće trenutke ispod sunca. SlonOff su u svom novom hitu uspjeli uhvatiti duh ljeta i prenijeti ga na svoje slušatelje. Ova pjesma će vam sigurno izmamiti osmijeh na lice i natjerati vas da zaboravite na sve brige, barem na neko vrijeme.

Ne propustite priliku da se prepustite zvuku SlonOffa i njihovom ljetnom hitu "Ponekad". Pustite glazbu, okupite prijatelje i uživajte u nezaboravnom ljetnom iskustvu uz ovaj neodoljivi ska-reggae bend.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice