logo-t

 • Queen Omega - “Freedom Legacy” - glas svih potlačenih i ugnjetavanih

  Queen Omega - “Freedom Legacy” - glas svih potlačenih i ugnjetavanih

 • Poslušaj

  Poslušaj "Moonlight" Dr.obija i Anje G obogaćen novim vokalima Sistah Tene i I-Sarane

 • Greg Even u suradnji s Jamajčankom Shanice Sewell objavio novi singl

  Greg Even u suradnji s Jamajčankom Shanice Sewell objavio novi singl "Phone Line"

 • Alpha Steppa & Awa Fall - “What A Joy” - jedinstveni dub zvuk i svjesne poruke

  Alpha Steppa & Awa Fall - “What A Joy” - jedinstveni dub zvuk i svjesne poruke

nike

Događanja
Vijesti
25. Siječanj 2023

ST!LLNESS najavio goste na zagrebačkom koncertu

Koncert ST!LLNESSA u Vintage Industrial Baru
Splitsko-zagrebačka grupa ST!LLNESS nastupit će 2. veljače u zagrebačkom Vintage Industrial Baru nakon višegodišnje pauze od nastupa uživo. Veliki povratak na scenu popraćen je i novim studijskim albumom "Kocka je okrugla" koji je završio u Top 5 albuma godine po većini hrvatskih i regionalnih glazbenih kritičara, osvojio tri nominacije za nagradu Rock&Off i u više kritika nazvan jednim od najboljih hrvatskih povratničkih albuma.

Na koncertu će im se kao podrška pridružiti i šibenska hip hop atrakcija HRAM koja je ove godine također dvostruko nominirana na Rock&Off nagradama i čiji je album "Bijes" hvaljen kao "dašak svježeg vjetra". Također tijekom nastupa ST!LLNESSA pridružit će se sjajni glazbenici koji su gostovali na albumu i to Sara Renar, Alejuandro Buendija i DJ Venom.

Recenzija albuma: STILLNESS - "Kocka je okrugla" - nakon 10 godina strpljen, spašen!


Kultni rap/rock/reggae bend ST!LLNESS, nakon deset godina diskografske pauze, vratio se sjajnim, četvrtim studijskim albumom „Kocka je okrugla“. Na albumu se nalazi 12 pjesama. Ivan Jurić i na ovom albumu potpisuje većinu pjesama, dok glazbu i aranžmane zajednički potpisuje cijeli bend. ST!LLNESS na ovom albumu čine Mario Validžić (bubanj), Krunoslav Kobeščak (perkusije), Marko Pinjuh (bas gitara), Ante Ljubičić (gitara i programiranje), Ognjen Zečević (klavijature, ritam gitare, programiranje, synth i sampleovi) i Ivan Jurić (tekst, vokali, programiranje, sampleovi i synth).

Album je snimljen u proljeće 2022. godine u "ŠtaTeBoliK" studiju. Glazbenu produkciju albuma potpisuju Ognjen Zečević Egoless i Ivan Jurić Yuri, a dizajn covera i LP izdanja Marko Pinjuh. Album je objavljen u suizdanju ST!LLNESSA i diskografske kuće Mudri Brk, a na proljeće će biti objavljeno i vinilno izdanje albuma.

Ulaznice su u pretprodaji u Dirty Old Shopu i na Entrio.hr-u po cijeni od 8 eura, a na ulazu će biti 11. Svima koji još uvijek imaju ulaznice za koncert prvotno najavljen za 7. veljače 2020., one će vrijediti i za ovaj koncert. Više informacija pronađite na linku.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Brother Culture - "40 Years Anniversary Collection" - "Jah touch all a we!"
Samostalni Referenti - "Nikad sam...Uvek sasvim sam!" - recenzija balkanske stvarnosti
Weeding Dub - „Where We Come From” - zabavan steppers/dub ska album
Gentleman - “Mad World” - komentar današnjeg vremena
Rebel Dread - The Story of Don Letts - čovjek na pravom mjestu u pravo vrijeme