logo-t

 • Zaključen ovogodišnji line up Seasplash festivala, poznat program po danima i pozornicama

  Zaključen ovogodišnji line up Seasplash festivala, poznat program po danima i pozornicama

 • RootsInSession & Marcus G objavili “Lockdown Ska Riddim Album”

  RootsInSession & Marcus G objavili “Lockdown Ska Riddim Album”

 • "Stupor Saturnalis", novi singl za Kali Fat Dub

 • Alborosie -

  Alborosie - "For The Culture"

 • Najavljen OverJam International Reggae Festival

  Najavljen OverJam International Reggae Festival

 • Brain Damage meets Big Youth -

  Brain Damage meets Big Youth - "Beyond The Blue"

nike

Događanja
Vijesti
20. Svi 2021

Objavljeno vinilno izdanje novog albuma Inner Terrestrialsa "Heart of the Free"

Prkosan album pun glasnih poruka
Od danas je dostupno vinilno izdanje albuma "Heart of the Free" engleskog sastava Inner Terrestrials. Ovo izdanje zajedničkim snagama potpisuju etikete Mas Prod i Maloka iz Francuske te PDV. Album je nešto ranije objavljen u CD i digitalnim formatima (download/stream).

Njihov novi, peti po redu studijski album snimljen je uživo u studiju Garage (Menilmontant, Paris) pod zvučno-inžinjerskom palicom Tristana Maziera. Inače, poznatog po radu s imenima kao što su Iggy Pop, Charles Bradley i Foals. Tekstualne teme koje se protežu materijalom bave se trenutnom politikom klimatskih promjena, propadanjem istine, propitkivanjem propagande uz obrađivanje tema slijepoj odanosti korumpiranim i profiterskim strukturama vlasti.

Ovaj kultni bend iz južnog Londona sa stažom od preko 25 godina na sceni poznat je po svom društveno osviještenom i angažiranom punk zvuku uz snažne utjecaje ska, reggae, dub i folk glazbe. Nastali su 1994. od strane osnivačkih članova Jaya (glavni vokal / gitara) i Frana (bass / prateći vokal). Bubnjar Ben im se pridružuje 2014. s kojime postižu sjajnu međuljudsku kemiju te nastavljaju dalje širiti svoj prepoznatljivi jump-up zvuk. Inner Terrestrials su sastav koji je proputovao cijeli svijet potičući ljude na razmišljanje i slušatelje da obrate pozornost na svoj eklektični miks (pod)žanrova bogatog izobilja anarhične plesnosti.

Album nabavi na putem distribucijskih kanala PDV-a. Ulovi Inner Terrestrials na ovogodišnjem Seasplash Festivalu koji se održava od 15.-18. srpnja u Šibeniku.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Alborosie - "For The Culture"
Brain Damage meets Big Youth - "Beyond The Blue"
Shanti Powa - “Dreamer”
TriXstar - “Dear 2020”
Lee Scratch Perry & The Spacewave - "Dubz Of The Root"