logo-t

 • "I Dalje" je novi singl za Sassju

 • Escape the City - najbolji bijeg

  Escape the City - najbolji bijeg

 • Seasplash živi vječno

  Seasplash živi vječno

 • Banana Zvuk objavili video za

  Banana Zvuk objavili video za "OPG"

 • Brain Holidays na Jamajci snimili singl s Italee

  Brain Holidays na Jamajci snimili singl s Italee

nike

Događanja
Reggae slovenija
Vijesti
7. Srpanj 2020

I Escape the City festival ide dalje

Escape the City - Family Reunion 2020.
Udruga Sub Movements vraća se na obale Istre! U sunčanoj Barbarigi pored Vodnjana očekuje vas treće izdanje Escape the City festivala. Prošlo su se ljeto okušali u prvom višednevnom izdanju festivala, gdje su se suočili s velikim izazovima i prebrodili razne neprilike, no naposljetku su sve stvari sjele na svoje mjesto te smo svi zajedno doživjeli fantastično festivalsko iskustvo! Snažna prijateljska atmosfera koja se stvorila na plaži Barbarige bila je jača od velike oluje koja ih je pogodila. Ove se godine vraćamo snažniji, iskusniji i spremniji za jedno after corona izdanje! Braćo i sestre radnici u mašini babilonskoj, rezervirajte si godišnji od 24.7. do 26.7.2020.!

Principi na kojima se bazira ovaj maleni festival su spoj modernog i tradicionalnog, umjetnosti i prirode, te društvene osviještenosti i zabave! Jedan od glavnih ciljeva ove manifestacije je umrežavanje udruga, organizacija i pojedinaca koji bi zajedničkim djelovanjem postigli izgradnju snažne zajednice utemeljene na solidarnosti, uzajamnosti i prijateljstvu. Ovim događajem žele ljude izvesti iz grada i spojiti s prirodom.

Festival je koncipiran kao 100% ekološki osviješten - low waste festival. Rade na tome da proizvedemo sto manje smeća i otpada, što nažalost nije slučaj kod većine festivala. Budući da low waste princip, kao takav, nije samo u rukama organizatora, pozivaju vas na suradnju.

Osim što nastoje pružiti pravo i kvalitetno soundsystem iskustvo, duh i koncept ovog festivala namijenjen je i mladim obiteljima s djecom, (kojih je u našem krugu prijatelja sve više i više) koje će moći uživati u mnoštvu zanimljivih sadržaja za sve uzraste, a sve to u prirodi daleko od gradskih vrućina.

Pratite Escape the City festival na društvenim mrežama za sve detalje o Crowdfunding kampanji, glazbenom programu, radionicama i predavanjima.
Tekst:   PR

Recenzije

Jah9 - "Note To Self"
Conquering Lion - "Revolution Time"
Hornsman Coyote - “Breathing Fire”
FC Apatride UTD - "Dub Worldism"
The Young Tree - "Borderline"