logo-t

  • Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

    Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

  • Eesah -

    Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe

  • Sassja objavila novi studijski album

    Sassja objavila novi studijski album "Chwakka"

  • Egoless objavio novi album

    Egoless objavio novi album "Dubternal"

nike

Događanja
Podcast
4. Travanj 2020

Escape The City promo mix

Miks iz Munchies sound system tabora
Zoki iz Munchies sound systema složio je podcast u kojem predstavlja izvođače koji će gostovati na Escape The City festivalu. Udruga Sub movements u Barbarigi od 22. do 27. srpnja 2020. godine organizira treće izdanje festivala Escape the City u suradnji s udrugama: Eko Muzej – Istrian de Dignan, udrugom Čarobnjakov šešir, udrugom Zelena Istra i udrugom Unity Together we Grow.

Festival je koncipiran kao ekološki osviješten festival koji brine o prirodi, ne koristi jednokratnu plastiku i promovira soundsystem kulturu, a namijenjen je mladima i obiteljima s djecom koje će i ove godine moći uživati u mnoštvu zanimljivih sadržaja u prirodi daleko od gradskih vrućina. Jedan od glavnih ciljeva festivala je umrežavanje udruga, organizacija i pojedinaca kako bi zajedničkim djelovanjem osnažili lokalnu zajednicu utemeljenu na solidarnosti, uzajamnosti i prijateljstvu.

Glazbeni izvođači dolaze iz čak osam zemalja, a za sad su organizatori otkrili nekoliko glavnih izvođača: Egoless live (HR) - SistaHabesha ft. Saralene (IT/DE) - Digitron sound system (HR) - Lions Den (DE) - Haspar (FR) - Sandokan HIFI Sound system (DE) – Munchies sound system (HR), Jah Forcefield (BIH), Dubar Sound (HR), Homegrown Sound (HR), Dr. Obi & Anja G (HR), Boombar Dub (HR) i mnogi drugi izvođači koji će biti najavljeni u nadolazećim mjesecima.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Lee "Scratch" Perry - "Destiny" - očekivanja su bila veća
Dhoko Orchestra - "Parables of Dhoko" - pred nama je nešto veličanstveno
Tiken Jah Fakoly - "Acoustic" - autentičniji nego ikad prije
Iseo & Dodosound - "En La Tormenta" - muzika kao način života