logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
25. Srpanj 2019

Worries in the Dance i otvaranje Radio Rože

Worries in the Dance w/ Omega Blondie 
Novi broj emisije Worries in the Dance predstavlja Mirnu aka Omega Blondie. Iako dugo prisutna na sceni, Mirna je tek nedavno krenula u selektorske vode. Poslušajte njeno predstavljanje i selekciju u petom izdanju Worries in the Dance na linku niže. Worries in the Dance možete slušati na stream Radio Rože svakog četvrtka od 20-22h, a prethodna izdanja možete popratiti na poveznici.

Radio Roža vas poziva da im se pridružite na otvaranju našeg i vašeg radija zajednice, Radio Rože!

30.07.2019. (utorak) od 11:00-18:00h
Radio Roža (Kružna 6) - Omladinski centar Palach, Rijeka

Za otvorenje pripremili su prijenos uživo s njihovih Facebook stranica iz njihovog malog studija uz nekoliko selektora i glazbenih urednika! Za vas svečano otvaraju: 
Božo Devčić 
POPPY
EURIPID
STIKK
FRISHKY

Pridružite im se fizički ili virtualno na otvorenju 30.7.2019. od 11:00h do 18:00h u Omladinskom centru Palach, Kružna ulica 6. Podijelite informaciju sa svojim prijateljima i kolegama - glazbenicima, kulturnjacima, novinarima... i svima onima koje bi moglo zanimati!

Radio Rožu možete slušati na web stranicama radio-roza.org ili preuzimanjem m3u datoteke(na gumbu u navigaciji) koje možete otvoriti u svojem audio playeru kao na primjer WinAmp ili Windows Media Player. Audio i video prijenose uživo također možete pratiti na Facebook stranicama Radio Rože. 

Radio Roža je program koji se provodi u sklopu projekta„ Žiroskop– civilno - javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u rijeci“.Radi se o jednom od 34 odabrana projekta koji su ocijenjeni kao uspješni na natječaju Kultura u centru - potpora razvoju javno - civilnog partnerstva u kulturi, koji se provodi u sklopu Prioritetne osi 4„ Dobro upravljanje“ Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. Nositelj projekta Žiroskop je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Udruga Ri Rock i Udruga Prostor plus.Svrha projekta je razvoj i osnaživanje civilno - javnog partnerstava u upravljanju prostorima Filodrammatice i Omladinskog kulturnog centra Palach.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj komunikacije isključiva je odgovornost Udruge Ri Rock.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice