logo-t

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

    Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

nike

Događanja
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 156
Vijesti
11. Studeni 2016

Objavljen Outlook video

Objavljen video s najboljim trenucima prošlog Outlook festivala, a prve ulaznice za 10. izdanje uskoro u prodaji!
Ujedinjujući svake godine tisuće poklonika bass glazbe, stotine izvođača, vrhunski razglas i jedinstvenu lokaciju, Outlook festival je u svom zadnjem, devetom izdanju, definitivno učvrstio svoje mjesto kao originalan i po mnogima najveći festival bass glazbe u svijetu.

Prošlo je skoro tri mjeseca od završetka zadnjeg i nikad brže rasprodanog izdanja Outlook festivala, a još se prisjećamo savršene atmosfere, odlične glazbe i toplog ljetnog vremena koji su pratili festival od samog otvorenje u pulskoj Areni i sva četiri dana na tvrđavi Punta Christo. Kako su izgledali najbolji trenuci ovog ljeta od sada se može i vidjeti u videu koji je uspio uhvatiti dio Outlook magije i iskustva. Organizatori se već pripremaju za veliku obljetnicu, deset godina ovog najvećeg europskog festivala bass glazbe i soundsystem kulture. Objavljeni su i datumi pa će se tako Outlook festival 2017. održati od srijede 6. rujna kada će biti otvoren velikim koncertom u pulskoj Areni, pa sve do nedjelje 10. rujna, zadnjeg dana festivala na tvrđavi. Svi koji žele biti dio velikog slavlja 10. Outlook festivala i osigurati svoju ulaznicu na vrijeme mogu se registrirati na službenoj web stranici festivala. Svi registrirani moći će kupiti povoljniju ulaznicu u pretprodaj i to od 21. studenog kada će putem emaila dobiti link za kupnju. U prodaju će tada biti pušteno samo 1500 prvih i povoljnijih ulaznica za 10. Outlook festival.
Dodatna slika 1

U susret svom desetom rođendanu Outlook je priredio još jednu glazbenu poslasticu. U suradnji sa Southbank Centrom smještenim u srcu Londona, jednim od najpoznatijih umjetničkih institucija u svijetu, donosi projekt Outlook Orkestar ”Slavlje Sound System kulture - Live”. U Southbank Centru, točnije u jednoj od najljepših svjetskih dvorana – Royal Albert Hallu, 20-člani orkestar u 100 minuta koncerta odsvirat će neke od najpoznatijih pjesama koje se mogu čuti na plesnim podijima i sound systemima širom svijeta. Outlook Orkestar čine neki od najpoznatijih britanskih glazbenika, uključujući dva bubnjara te proširenu ritam sekciju, veliku gudačku i puhačku sekciju. Orkestru će se pridružiti neki od najvećih vokala i MC-ja iz svijeta hiphopa, grimea, reggaea, garagea, drum & bassa and dubstepa. Outlook Orkestar ”Slavlje Sound System kulture - Live” predstavlja poznata radijska voditeljica Mary-Anne Hobbs, a održat će se 12. siječnja u 19 sati, a ulaznice se mogu rezervirati ovdje.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice