logo-t

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

nike

Događanja
Vijesti
20. Srpanj 2016

Najavljena prva tri izvođača Velvet festivala

Predstavljamo Velvet festival
Velvet festival, koji će se ove godine održati prvi puta na otoku Krku u mjestu Punat, na službenoj je Facebook stranici objavio prva tri izvođača koja će rasplesati i zabavljati publiku 20. kolovoza do ranih jutarnjih sati. Prvi je potvrđeni bend Haiku Garden, ljubljanski četverac koji postoji od jeseni 2014. godine. Ovaj će gitaristički bend, koji svoj zvuk temelji na shoegazeu/dreampopu, ponuditi distorzirani zvuk i vijugavo psihodelično višeglasje. S obzirom da su do sada samo jednom nastupali u Hrvatskoj kao predgrupa američkom bendu King Who, organizatori su i više nego sretni najaviti upravo njih na Velvet festivalu!

Sljedeće najavljeni bend nastavlja s psihodeličnom elektro pop glazbom, a radi se o dvojcu Ti iz Beograda. Ilija Duni i Trajče Nikolovski s jednom će gitarom, dva mikrofona te hrpom čudnih pedala i retro-elektronskim bubnjem publiku "uljuljati" u sanjive melodije dream pop zvuka koji uvelike podsjećaju na velikane glazbe kao što su Tame Impala, Yuck ili Beach House.

Kao uvertiru, Velvet festival je u suradnji s turističkom agencijom "More" najavio nekoliko sati vrhunske zabave na brodu "Lahor", gdje će glazbeni dio predvoditi riječki DJ Mile Voli Disko. Organizatori garantiraju fantastičnu zabavu i nezaboravan provod uz disko atmosferu te zalazak sunca, a posebna vijest je ta da će party-brod dovesti sve njegove posjetitelje direktno na ulaz festivala! Najavljena cijena ulaznica za party-brod iznosi 50 kuna. Za sve one koji se odluče nakon boat-partyja nastaviti zabavljati do kasno u noć na samome festivalu u Punti de Bij, organizatori su pripremili još jednu pogodnost - cijenu ulaznica od 30 kuna! Broj je ulaznica za navedeni event ograničen, a rezervacije su moguće na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tekst:   Velvet

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena