logo-t

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
15. Rujan 2015

Sassja nominirana za MTV Best Adria Act 2015.

MTV je danas objavio imena nominiranih za 2015. MTV EMA, godišnju dodjelu nagrada koja slavi najaktualnije izvođače sa svih strana svijeta. 
Glasovima publike, Sassja je osvojila Wild Card nominaciju i time postala jedna od pet nominiranih za MTV Best Adria Act 2015.! Nevjerojatna je to vijest u pola godine diskografskog i koncertnog rada tijekom kojeg je Sassja dovoljno stasala da ju publika prepozna i na ovaj način sama „gurne“ u ring s najvećima.

„Ovolika podrška mase me oduševljava. Cijela godina je nevjerojatno sretna i konačna nominacija je baš preslatka jagoda na vrhu ovogodišnje torte. Divno je vidjeti moje ime uz imena ovakvih legendi, to mi je već neka nagrada. Hvala vam drugari što ste mi svojim glasovima to omogućili. Voli vas Sassja!“ – izjavila je saznavši vijest o nonimaciji.

Sassja je tekstopisac i jedna od rijetkih ženskih MC-a u regiji. U ožujku ove godine Sassja je izdala svoj prvi album „Taktički Praktično“ za diskografsku kuću Menart, a izdanje je odjeknulo među publikom i kritičarima te sada već ostavilo neizbrisivi trag na regionalnoj sceni. „Etikete“, najavni singl albuma snimljen je u duetu s Remi iz Elementala i ubrzano se približava prvom milijunu pregleda na Youtubeu te tako „izaziva“ uspjeh prvog singla „Clash“. Video za treći singl s albuma „Za Raju“ doživio je svoju MTV premijeru, a raja može svjedočiti da je Sassja u izvrsnoj formi jer je omiljen izvođač brojnih festivala diljem regije dok je na dubrovačkom Croatia Music Adventuresu krajem srpnja pozornicu dijelila s legendarnim britanskim sastavom Asian Dub Foundation!

Već dobro poznato zagrebačko Gričevanje, ove će godine svojim nastupom, u nedjelju 4. listopada, zatvoriti upravo Sassja nakon čega prva žena FMJAM-a, odlazi u Rijeku gdje će nastupati na trećem Roots Vibez-u 17. listopada.

Ovo je bila uistinu odlična godina za Sassju, a dobitnik MTV Best Adria Act priznanja, nastavlja svoju borbu za MTV Worldwide Act nagradu. Od danas je aktivno i glasanje u kategoriji najvatreniji fanovi u kojima fanovi odlučuju koja zvijezda ima najvjerniju i najbolju publiku i to putem društvenih mreža Twittera, Instagrama i Vinea upotrebom hashtag-a #EMABiggestFans uz ime nominiranog izvođača. Hashtagovi nominiranih izgledaju ovako:

#EMABiggestFansSassja
#EMABiggestFans2cellos
#EMABiggestFansHladnopivo

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice