logo-t

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

    Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

nike

Događanja
Vijesti
25. Ožujak 2024

Najavljeno 10. izdanje Reunited festivala

Music / Art / D.I.Y. / Soundsystem festival

Udruga Revolution Valpovo predstavlja
10th Reunited festival
Dvorac Prandauu Norman,Valpovo
5. i 6. srpnja 2024.

Priključujemo se najljepšem dobu godine s najavom posebnog, jubilarnog, desetog izdanja Reunited festivala. Prvi vikend u srpnju pridružite nam se u dvorcu Normann Prandau, gdje po deseti put ispisujemo priču za pamćenje, dođite i plesnim korakom napišite svoj ulomak u Reunited knjizi. Priroda, moćne zidine, vibracije basa pod nožicama i u srcima, radost koju ćemo si prenositi osmjesima i zagrljajima najbolja su pozivnica za nezaboravan provod i veliku uspomenu.

Za sve vas starosjedioce i za sve vas koji ćete nam se ove godine prvi puta priključiti, dočekat će vas 5. i 6 . srpnja u već dobro poznatom okruženju – najljepšem dvorcu u svemiru. Magična atmosfera Prandau Normann dvorca stvorila je velike legende, ali i započela doživotna prijateljstva i prave ljubavi o kojima se i danas govori 

Ove godine organizira bogat dnevni program ispred dvorca s izložbama i radionicama s glazbenim programom i večernji program na tri pozornice, od kojih će jedna biti u dvorištu dvorca, a druge dvije u unutrašnjosti dvorca, sretno s odlukom gdje će vam biti bolje! Ginko će nam pružati hlad i kraj njega možete se uzemljiti tijekom dnevnih radionica. Mali sajam proizvoda lokalnih kreativaca i poljoprivrednika u šarenilu svega bacit će vam osmijeh na lice jer možete podržati domaću proizvodnju samim svojim dolaskom, ali sigurno nećete otići praznih ruku. Na večernjem programu isplešite dušu uz nastupe raznih izvođača iz regije i ispratite noć razmjenjujući najsretniju energiju.

Reunited festival nastavlja promovirati zero waste način života koristeći višekratne čaše i reciklirajući otpadne materijale davajući im novu namjenu. Neka vam ovo bude pozivnica i podsjetnik da zaokružite datum na kalendaru i s nama nestrpljivo dočekate prve zvukove onoga što ćemo poslije prepričavati kao nezaboravno.

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice