logo-t

  • Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

    Black Uhuru otvara 30. Nishville Jazz Festival u Srbiji

  • Eesah -

    Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe

  • Sassja objavila novi studijski album

    Sassja objavila novi studijski album "Chwakka"

  • Egoless objavio novi album

    Egoless objavio novi album "Dubternal"

nike

Događanja
Vijesti
6. Ožujak 2023

Krenule pripreme za deveti Reunited festival u Valpovu

Udruga Revolution Valpovo predstavlja
9th Reunited festival
Music / Art / D.I.Y. / Soundsystem festival
Dvorac Prandauu Norman, Valpovo
7. i 8. srpnja 2023.

Priključujemo se najljepšem dobu godine s najavom posebnog, predjubilarnog, devetog izdanja Reunited festivala u Valpovu! Za sve vas starosjedioce i za sve vas koji ćete nam se ove godine prvi puta priključiti, dočekat će vas 7. i 8. srpnja u već dobro poznatom okruženju – najljepšem dvorcu u svemiru. Magična atmosfera Prandau Normann dvorca stvorila je velike legende, ali i započela doživotna prijateljstva i prave ljubavi o kojima se i danas govori.

Organizacijska ekipa je za ovu godinu spremna, srca su im puna, ruke kreću na posao, a noge već skakuću prisjećajući se ritmova prošlih godina. Ove godine organiziraju bogat dnevni i večernji program ispred dvorca i na dvije pozornice, od kojih će jedna biti u dvorištu dvorca, a druga u unutrašnjosti dvorca, sretno s odlukom gdje će vam biti bolje! 

Ginko će nam pružati hlad i kraj njega ćemo se uzemljiti tijekom dnevnih radionica. Mali sajam proizvoda lokalnih kreativaca i poljoprivrednika u šarenilu svega bacit će vam osmijeh na lice jer možete podržati domaću proizvodnju samim svojim dolaskom, ali sigurno nećete otići praznih ruku. Na večernjem programu isplešite dušu uz nastupe raznih izvođača iz regije i ispratite noć razmjenjujući najsretniju energiju.

Ono što ove godine neće biti novost je to da festival nastavlja promovirati zero waste način života koristeći višekratne čaše i reciklirajući otpadne materijale davajući im novu namjenu.
Neka vam ovo bude pozivnica i podsjetnik da zaokružite datum na kalendaru i s nama nestrpljivo dočekate prve zvukove onoga što ćemo poslije prepričavati kao nezaboravno!
Tekst:  

Recenzije

Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Lee "Scratch" Perry - "Destiny" - očekivanja su bila veća
Dhoko Orchestra - "Parables of Dhoko" - pred nama je nešto veličanstveno
Tiken Jah Fakoly - "Acoustic" - autentičniji nego ikad prije
Iseo & Dodosound - "En La Tormenta" - muzika kao način života