logo-t

  • Greg Even i Haris Pilton objavili album

    Greg Even i Haris Pilton objavili album "Ting A Ling Riddim"

  • Escape The City Festival predstavlja gostujuće sound systeme

    Escape The City Festival predstavlja gostujuće sound systeme

  • Harrison Stafford (Groundation):

    Harrison Stafford (Groundation): "Danas sam inspiriran više nego ikada prije"

nike

Događanja
Reggae slovenija
Vijesti
3. Svibanj 2022

Bass druženje uz Subartera Roadtrippersoundsystem

Povratak u Bassopolis

Petak 21.5.
Hartera, Rijeka 
Upad: 40 kuna

Protekle nedaće koje su zadesile sub scenu nisu se ni nadale da će warriorsi Udruge Mandale, u kolaboraciji s Mo Hartera i Udrugom Briješ, eskivirati hibernaciju i uhvatiti se u koštac s nimalo friendly birokratima. Nelagodna tišina rezonirala je s našim bubnjićima i naprezala srednje uho koje ne može prihvatiti da riječka koljevka bassa ne odjekuje bassom do mjere beskompromisne potrebe za žestokom potresujkom!

Zarasle zidove Bassopolisa restaurirati će muralisti upitnog morala s motivima grčke mitologije, a antičke epove svrgnut će Vitamin Disco i Sven znatno friškiji od pomela i acai bobica. E onda okrećemo ploču i počinjemo s pirjanjem na dubokim frekvencijama za koje je odgovoran Roadtripper sound system koji će po prvi put zamastiti na Harteri! Chefovi su nam pripremili recepturu koja hrani dušu i telo, a izgleda da će setovi biti masniji od bureka kod braće.

Ras Padsystema (Worries In The Dance) bezbrižno će zavrtit turu aperitivnog koktela early reggaea, ska i duba i bezobrazno stimulirati već otvorene apetite za bass linijama.

Sista Miyagi spremila je opaku zimnicu i planira nas blanširati s pregršt vješto selektiranim futurističkim funk trakama koje ne štede kukove ni kripera koji čibure u kutku.

Glazirana interferencija Dub Asylum meets Sitnica delegata rezultirala je egzotičnom dub platom s panonskim tjunom kojoj ni sam Jah ne bi odolio.

Roadtripper3000 deklariran kao raw sauce, no ketchup! Štanca al dente trake ko da nema sutra i šverca kalifornijske dentjere za one koji ipak dočekaju zoru.

Okorjeli tripolarni domorodac ovoga puta manifestirati će se u svojem dubolikom obliku E moj Selasije i servirati nam porciju jamajkanskih napjeva s anticelulitnim učinkom.

Tekst:   PR

Recenzije

Dreadzone - "Dubwiser Volume Two"
Chainska Brassika - "Tales of Londoner"
Dennis Bovell - "The DuBMASTER: The Essential Anthology" - kompilacija za sva vremena
Soom T - "Good" - dobar soundtrack za život
Koffee - "Gifted" - reggae za novu generaciju