logo-t

 • ST!LLNESS objavili album

  ST!LLNESS objavili album "Kocka je okrugla" na vinilu

 • Zagrijavanje za Seasplash & ETC festivale: Alborosie dolazi u Pulu

  Zagrijavanje za Seasplash & ETC festivale: Alborosie dolazi u Pulu

 • Frenkie -

  Frenkie - "Dunya" donosi ono najbolje od prirodnog pobunjeničkog stava

 • Micah Shemaiah na Roots Revival Reggae Festivalu

  Micah Shemaiah na Roots Revival Reggae Festivalu

 • Johnny Osbourne -

  Johnny Osbourne - "Right Right Time" - Dancehall Godfather ponovno u akciji

nike

Događanja
Vijesti
4. Siječanj 2022

Emisija Bubanj&Bass Radio najavljuje nove goste

Nakon ukupno 50. epizoda emisije Bubanj&Bass Radio koja se emitira petkom od 18 do 20h na Zagrebačkom Radio 808 (93.9MHz) kroz prvu godinu djelovanja, te trenutnih 13 epizoda druge sezone, svim ljubiteljima drum and bass muzike donose neke nove i uzbudljive vijesti oko same emisije, te njegovog začetnika, voditelja i producenta emisije Dragana Franca Srdoč aka DJ FrenkyBoy.

Naime od početka 2022. u još neimenovanome terminu emisija dodaje novi kanal djelovanja kroz oblik repriznog emitiranja na obiteljskom radio streamu Radio Roža iz Rijeke.
Sami detalji emitiranja će se naknadno objaviti na kanalima i društvenim mrežama same emisije, no ovo novo poglavlje rada nas uvelike veseli, kako radi povećanja i obujma emitiranja, tako i radi većeg približavanja svim trenutnim i novim ljubiteljima dubokih i isprekidanih ritmova. Sukladno tome smatraju da je i ovo pravo vrijeme za najaviti novu seriju gostujući mixeva u kojim će predstaviti umjetnike iz regije i ostatka svijeta, pretežno EU muzičara koji dolaze iz Njemačke, UK, Irske, te naravno i susjednih nam zemalja.
Tako je prvo emitiranje na Radio808 u 2022. godini zakazano već za 7.2.2022 uz gostovanje Dropical iz Njemačke, člana Paranoised Crew, Peree iz Slovenije, Yovo iz BIH, Wink iz UK,…Također ukoliko želite da vaša izdanja budu emitirana kroz emisiju ili ste imate baš onaj pravi mix za slušatelje, slobodno se javite uredništvu na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. za više detalja oko gostovanja/objave izdanja. Detaljan popis gostovanja između 7.1-25.3.2022. možete naći ispod, uz naravno sve njihove poveznice na društvene mreže i kanale za preslušavanje svih dosada emitiranih epizoda.

7-1-2022. – Dropican (GER)
14-1-2022. – Peree (SLO)
21-1-2022. – Yovo (BIH)
28-1-2022. – WINK (UK)
04-2-2022. – Subtone Society (UK)
11-2-2022. - Subtone Society (UK)
18-2-2022. - Subtone Society (UK)
25-2-2022. - Subtone Society (UK)
4-3-2022. – Ambit (IRE)
11-3-2022. – Marcy B (UK)
18-3-2022. – Halley (UK)
25-3-2022. – Loon (UK)

Također ovim pute želie najaviti i pokretanje nove emisije posvećene glazbi iz videoigara naziva Interaktivni Zvuk koja će krenuti sa emitiranjem 5.1.2022 svake srijede u terminu od 18-19h, a baviti će se kompozitorima za popularnih, indie, retro naslova videoigara, također pod vodstvom Dragan Franca Srdoč. Prva emisija će biti posvećena Jasperu Kydu i igri Hitman: Blood Money.

Linktr.ee/bubanjbassradio
Tekst:   PR

Recenzije

Micah Shemaiah - "Jamaica Jamaica" - o surovoj stvarnosti Jamajke
Radio Aktiv - “Zbiljske vježbe” - u potrazi za žanrovskim identitetom
Easy Star All-Stars - "Ziggy Stardub" - David Bowie u reggae verziji
Chezidek - "Never Stop" - album dosljedan njegovoj ideološkoj filozofiji
Dub Pistols - "Frontline" - majstori za partije i festivalski manijaci