Reggae slovenija
Vijesti
23. Kolovoz 2021

Heshteg's #malipetak party u Katranu

Heshteg se vraća na terasu Studija Katran! 

Marko Keser aka Rasta Altitude Sound, mastermind udruge Heshteg, u četvrtak 26. 8. će vas rasplesati kombinacijom energične, pozitivne i kreativne kombinacije bass glazbe. Uz njega, u goste nam dolaze DJ Richma i Looney Grandpas, što garantira ludi #malipetak!

Kada su jedan perkusionist i jedan producent udružili snage u svojoj strasti prema etnu, worldu, dubu i chillu, nastao je Looney Grandpas projekt. Njihova glazba je kombinacija elektroničkih zvukova i ritmova, tradicionalne glazbe i perkusija odsviranih uživo.

Looney Grandpas su Emir Čehaić i Goran Goldberger. Emir je producentska polovica dua i izdavao je uz imena kao što su Minilogue, Trentemøller, Martinez i drugi. Goran je ritmička polovica dua, a član je član Zlih bubnjara s kojima je nastupao na bezbroj živih svirki, uključujući nastupe u kazalištima, na festivalima, ceremonijama, pa čak i prosvjedima.

DJ Richma prvi nastup bilježi još 2002. godine na Ponikvama, od kada nastupa na svim većim festivalima u nas sa psihodeličnim setom od psychilla, progressive trancea, pa do moćnog, zaraznog psytrancea.

Upad je free. Vidimo se na terasi Studija Katran od 16 sati, pa do ponoći.

Tekst:   Reggae Hr

Recenzije

Killo Killo Banda - "Pobeda je biti čovek"
Reggae Roast - "Turn Up the Heat"
Alborosie - "For The Culture"
Brain Damage meets Big Youth - "Beyond The Blue"
Shanti Powa - “Dreamer”