logo-t

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Haris Pilton objavio

    Haris Pilton objavio "Dub for Ladies"

  • Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

    Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

    Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

  • FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

    FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

  • Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

    Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

nike

Događanja
Vijesti
28. Lipanj 2021

Outlook festival prebacuje termin održavanja na kraj ljeta

Nove covid komplikacije

Ekipa Pozitivnog Ritma shrvana je što je primorana objaviti kako se Outlook festival u srpnju ipak neće dogoditi. Učinili su sve što je u našoj moći kako bi se festival mogao održati u najavljenom terminu, međutim Hrvatska i dalje ostaje na Amber listi britanske vlade, što uzrokuje niz komplikacija u vezi putovanja, i mogućnosti da se realizira festival na razini kvalitete na kakvu smo navikli.

Hrvatska je dala zeleno svjetlo za veća događanja na kraju ovog ljeta, dok je britanska vlada ovog tjedna najavila planove kojima će cijepljenima omogućiti putovanja bez restrikcija, čak i ukoliko se odnose na putovanja u rizične destinacije. Sigurnost gostiju, osoblja, izvođača i lokalnog stanovništva je od najveće važnosti, i pomicanjem datuma održavanja na rujan, može se garantirati sigurnije događanje. To ujedno daje dozu pouzdanja da će se napokon imati priliku okupiti bez obzira na sve.

Postoji velika potražnja za ulaznicama za ovogodišnje izdanje. Sve ulaznice se automatski prebacuju na nove datume. Ukoliko ste jedan od vlasnika ulaznica koji ne mogu prisustvovati festivalu u vrijeme novoobjavljenih datuma, ili imate neko pitanje, ili zahtjev - molimo malo strpljenja, uskoro slijede upute za vas. Ulaznice za koje se zatraži povrat će nakon toga biti ponuđene onima koji su na listi čekanja. Ukoliko imate pitanja, možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Povrati ulaznica
Datumi održavanja Outlook festivala pomaknuti su od 9. do 13. rujna. S ovim potezom organizatori su poprilično sigurni da će se ipak moći održati festival ovog ljeta. Detalji u vezi rasporeda nastupa izvođača, koncerta otvorenja, boat partya i after partya slijede uskoro!

Sve ulaznice se automatski prebacuju na nove datume. Razumijemo da neki od vas možda nisu u mogućnosti posjetiti festival u novom terminu. Ako ste jedni od takvih i novi termin vam ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 29. kolovoza 2021. godine. Ako pak želite prebaciti svoje ulaznice na 2022., molimo da kontaktirate naš tim via Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice