logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
2. Siječanj 2020

Warrior Charge Soundsystem dolazi u Čakovec

Bassmater_vol.5
Na tradicionalni Heavyweight bass night početkom svake nove godine, a koji će ovaj put proslaviti svoju punoljetnost (već 18. Heavyweight!), u Čakovec 11. siječnja dolazi Warrior Charge sound system iz Italije! Da, u Prostor stiže soundsystem zid s naslovne slike koji će vas drmati cijelu noć na plesnom podiju!

Warrior Charge sound system (IT)
Postoji soundsystem koji je ljubiteljima dub scene poznat po jarkoj crvenoj boji i žestokoj promociji heavy dubwise ritmova, a radi se o Warrior Charge soundsystemu iz Udina. Izrasli su 2006. godine iz lokalne DIY scene, šireći pozitivne vibracije i duh suradnje u izgradnji jednog pravednijeg svijeta. Od tad dijele pozornicu s legendama scene (Jah Shaka, Zion Train, Aba Shanti, Channel One, The Disciples, Weeding Dub) i nastupaju na brojnim festivalima, kao što su Zion Station, Festintenda, Heartical Vibes, Dub Gate, Seasplash festival...

Prancing D (BarabaDub SoundSystem)
DJ, osrednji tonac i dio pokućstva Medike, kako kaže za sebe – Dino M. Aka Prancing D dolazi iz Zagreba. Kada ne pušta glazbu, vjerojatno negdje vuče kutije glazbene opreme. Njegov glazbeni odabir nisu “dub šlageri”, već samo nepoznati roots dub riddimi za koje još niste čuli, a najslađi su razlog dolaska na plesnjak! A ako ih jeste čuli, možda ćete ih se ponovno sjetiti i nanovo otkriti jamajkansku kulturu i glazbu koju Prancing D slavi!

Sandroid (Resistor sound)
Čakovečki dub selektor mlade generacije, jedan od organizatora Heavyweight bass programa i član udruge Klub Prostor - "CeZam" Čakovec u kojoj je sudjelovao u organizaciji raznih koncerata i partyja. Multimedijski je umjetnik, bavi se fotografijom, videom i VJ-ingom.

Minimalna donacija: 30/40 kn
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice