logo-t

 • RootsInSession objavili novi remix za Taiwan MC ft. Paloma Pradal -

  RootsInSession objavili novi remix za Taiwan MC ft. Paloma Pradal - "Colombian Gyal"

 • Protoje -

  Protoje - "In Search Of Lost Time"

 • Fokus -

  Fokus - "Inner City Dubs"

 • Soom T -

  Soom T - "The Arch"

 • The Wailers -

  The Wailers - "One World"

nike

Događanja
Vijesti
17. Studeni 2019

"Feel The Land", novi singl Hornsman Coyotea

Hornsman Coyote & The High Notes
Beogradski reggae glazbenik Nemanja Kojić, poznatiji kao Hornsman Coyote, frontman legendarnog Eyesburna i jedan od najpriznatijih svjetskih reggae trombonista, uskoro objavljuje svoj petnaesti samostalni album.
Novi album nositi će naziv “Breathing Fyah”. Ovo izdanje sadržavat će šest pjesama, kao i šest dub mikseva koji su snimljeni u Earth Works studiju (Amsterdam). Album krasi analogna produkcija, po kojoj je Earth Works poznat i zbog koje su postali jedan od vodećih studija ovog glazbenog žanra u Europi. Glazbenici koji su svirali na albumu su veterani nizozemske, engleske, srpske i francuske reggae scene: Hornsman Coyote, Bunnington Judah (UK), Ras P (NL), Ben King (UK), Art-Man (FR), King Kooper (NL), UJ Maruanaya ( NL), Đurđica Gajić (SRB), Natalija Gajić (SRB), Bobo Lekić (SRB), Monci Dog.

Miks ovog albuma potpisuje reggae producent Jah Rej (Jah Works, UK). Danas je objavljen prvi singl "Feel The Land", a pjesma je realizirana u suradnji s bendom The High Notes, dok je spot sniman na Jamajci, Malti i Srbiji. Autorica spota je Đurđica Gajić. Pratite službenu Facebook stranicu za sve dodatne informacije o datumu izlaska albuma i predstojećim koncertnim aktivnostima.
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Protoje - "In Search Of Lost Time"
Fokus - "Inner City Dubs"
Soom T - "The Arch"
The Wailers - "One World"
Mungo's Hi Fi x Marina P - "Soul Radio"