logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
10. Lipanj 2018

Drugo izdanje Feeling Festivala

Reggae na Kanarskim otocima
Drugo izdanje najvećeg reggae događaja na Kanarskim otocima održat će se 30. lipnja u Tenerifeu. Nakon uspješnog prvog izdanja 2017. godine, Feeling Festival se vraća s međunarodnim zvijezdama kao i lokalnim umjetnicima. Festival će se održati 30. lipnja u Adeju, na jugu Tenerifea uz dvodnevni kulturni događaj koji će se održati 28. i 29.6. Na glavnoj pozornici naći ćete tri najzanimljivija imena na međunarodnoj reggae sceni: Alborosie, Tarrus Riley (ft. Dean Fraser) i Israel Vibration. Uz njih nastupaju i Sumerr, Canaries One Xe Band, Lioness Den, Isaiah, Don Virgil, Dada Wanche, A'Jah Porfecía Crew, Lava Sound, kao i Chiqui Dubs, Triggafinga Intl Sound i plesači iz Tenerife Dancehall Crewa. Nadalje, bit će prisutna gastro-zona, tržnica, informativni prostor, prostor za opuštanje i još mnogo toga.

Za početak, 28. i 29.6. održat će se besplatni kulturni dani koji će se održati na CDTCA-u (Centro de Desarrollo Turístico Costa Adeje) i FIT-a (Factoría de Innovación Turística de Canarias). U sklopu njih bit će radionice (fotografije, joga), dokumentarni filmovi, plesni nastupi i žongliranje, DJ nastupi, freestyle natjecanja uz konferencije. U obližnjem kampu Naute postoji obilje lokalnih smještajnih kapaciteta (apartmani i hoteli), Grad Adeje također nudi široku paletu aktivnosti i događanja koji su svi navedeni u kalendaru područja.

Ulaznice za Feeling festival sada se prodaju putem tomaticket.es i ticketbell.es platforme za 35 €. Postotak prihoda donirat će se za pomoć projektima koji podupiru one koji su u stanju socijalne isključenosti kroz Fundación Pedro Roguez Ledesma i za izgradnju škole u Gambiji sa Solidarios Canarios.
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice