logo-t

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

Vijesti
6. Lipanj 2017

Pridruži se volonterskom timu Seasplash ekipe

Poziv za volontere / ArtSplash kolonija na 15. Seasplash festivalu
Seasplash festival poziva sve odgovorne, željne novih iskustava i dobre atmosfere da se pridruže volonterskom timu jednog od najdugovječnijih festivala u Hrvatskoj. Od samih početaka, kroz volonterstvo, Seasplash omogućuje mladima stjecanje radnih iskustava te novih poznanstva iz cijelog svijeta. Zadaci volontera podrazumijevaju aktivnosti kao što su usmjeravanja posjetitelja i informiranja o programu i sadržajima festivala, pomoć unutar ArtSplash zone kao i u festivalskoj kuhinji, održavanje komunikacije i reda na festivalskom prostoru te ispomoć u infrastrukturnim poslovima.

Volonteri mogu postati svi punoljetni kandidati koji će po završetku prijava proći kroz selekcijski postupak. Maksimalan broj radnih sati volontera u jednoj smjeni iznosi šest sati. Osim dobre zabave i prilike da se upoznaš s festivalskom atmosferom koja vlada unutar organizacijskog tima, Seasplash festival će ti u znak zahvalnosti osigurati festivalsku ulaznicu, mjesto za kampiranje (uz vlastitu opremu), kao i bonove za piće i tople obroke, ovisno o angažmanu. Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 12. srpnja 2017. godine za volonterstvo u periodu od 20. do 24. srpnja 2017. godine, a sve što je potrebno učiniti je ispuniti prijavnicu!
Kontakt za dodatna pitanja: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

ArtSplash kolonija
Prošlogodišnji art novitet nastavlja se i ove godine! Seasplash festival ponovno će ugostiti domaće i inozemne street art umjetnike, grafitti writere, ilustratore i multimedijalne umjetnike. Ovogodišnja ArtSplash kolonija otvara vrata utvrde Punta Christo ususret 15. Seasplash festivalu te umjetnicima omogućava izradu vlastitih umjetničkih djela od 22. lipnja do 20. srpnja 2017. godine. Konačni rezultati njihova rada bit će dekoracije ovogodišnjeg festivala u obliku izložbe radova od 20. do 23. srpnja. Tematika radova usko je povezana s 15. obljetnicom Seasplash festivala, a kroz njih će umjetnici iskazati osjećaje i sjećanja koja ih vežu za sami festival. Svi posjetitelji festivala će moći pogledati i izložbu radova s prošlogodišnjeg Seasplasha, a unutar festivalskog prostora na BeachSplashu nalazit će se i Art in Progress zona u kojoj će mogućnost za umjetnički izražaj dobiti i posjetitelji festivala kroz sudjelovanje u kreiranju jedinstvenog festivalskog umjetničkog djela.

Nadolazeće zabave zagrijavanja za Seasplash:
Pariz 10.6.
Zagreb 24.6.
Ljubljana 26.6.
Beč 30.6.
Dodatna slika 1


Seasplash info 20. - 23.7.2017.
Fort Punta Christo, Štinjan, Pula, Croatia
Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, idealno mjesto za sve ljude dobre volje i sa željom za odličnim i opuštenim ljetnim provodom, tik uz more. Na Seasplashu se pleše do ranih jutarnjih sati uz najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu reggae, dub, drum & bass, dancehall, ska, world glazbe, kao i raznovrsne elektronske glazbe. Festival se odvija na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule i nudi četiri dana glazbe na mnoštvu pozornica, kao i dnevni glazbeni i umjetnički program na plaži, besplatno kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zonu i još puno, puno toga. Podiji su živopisni, a pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama s pogledom koji puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni. Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta grada Pule. Budite i vi dio Seasplash magije - dođite i provjerite zašto se svi vraćaju!
Tekst:   Splash

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena