logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
22. Svibanj 2017

Dođi na Massive Dub Attack

Umjesto Jah Freea dolazi Tiberias Towa Sound System
Autonomni kulturni centar Attack! u suradnji s Just Dubwise programom s ponosom predstavlja novu sound system poslasticu, Massive Dub Attack, za sve ljubitelje DIY ozvučenja! Bassno i posve jasno ispred velika zvučna zida prvih balkanskih dub militanata, uz gostovanja iz Italije i lokalnu podršku:

Dubble, Uk/Zg // Tiberias Towa, It // Homegrown Sound, Zg // Digitron sound system, Zg
Subota 27.5.2017. // 23.00h // 50 kn

Večer ćemo započeti s Homegrown Soundom koji je osnovan 2011. godine kada je prvi put nastupao u Mastersu na tadašnjem Bass Masters programu (današnji reggae utorak). Uz redovne setove počeo je i organizirati Roots to Dub(step) večeri u Attacku koje su prerasle u Just Dubwise koji se održava i danas. Tokom godina ugostili su O.B.F. sound system, Iron Dubz, Riddim Tuffa, Haspar, Vibronics, a planovi za budućnost nikad se ne prestaju kuhati! Godina 2016. je bitna jer se soundu kao MC pridružila Mia koja svojim vokalom dodatno oplemenjuje selekciju, a započeo je i rad Just Dubwise radio emisije na radio Attacku.
www.mixcloud.com/homegrown_sound/
https://soundcloud.com/homegrown_sound
www.facebook.com/pg/karlohomegrownsound/

Tiberias Towa Sound System je osnovan 2010. u Veroni. Sastoji se od pet članova, od kojih su tri selektora (Isaiah P, Jack Mystikal and THCiccios) i dva producenta (MGDK and Kilimanzion). Njihov glazbeni izričaj varira od starog rootsa, preko UK duba pa sve do najmodernijih digitalnih dubova koji ih i inspiriraju za njihovu glazbenu produkciju.. Kroz svoji uporni i konstantni rad u studiu stvorili su i prepoznatljiv zvuk pa se time proširilo i ime Tiberias Towa po cijeloj Europi. To im je omogućilo nastupe po Francuskoj, Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj i Slovenij, a ovom prigodom dolaze i u Hrvatsku. Tijekom godina su isproducilirali dovoljno traka da nas počaste jednim strictly dubplate setom! 
www.facebook.com/Tiberiastowasoundsystem
https://soundcloud.com/tiberias-towa-sound

Slijedi nam još jedan live act! Dubble nastaju raspadom Radikal Dub Kolektiva kao duo koji donosi eksplozivnu kombinaciju duba i elektronike, miksajući teške bassove s analognim sintovima, melodikom, ugodnim vokalima, stvarajući neobičnu zvučnu kulisu orginalnog pristupa sviranju duba. Na vlastitom labelu, Dub Tunnel Records, su izdali 4 izdanja na 10” vinilu, a na izdanjima su surađivali s vokalima kao štu su Echo Ranks, Molara, Danman i velikanom reggae scene, Earl 16-om! Njihovo prvo izdanje, "Freedom Fighter" s Echo Ranksom, je vrtio i veliki Jah Shaka na svojem sound systemu!
www.facebook.com/thedubble
https://soundcloud.com/thedubble

I za kraj Digitron sound system, prvi balkanski sound koji već čitavo desetljaće razvaljuje Zagreb i sve ostale gradove diljem Europe. Ove godine su bili vrijedni pa su nam zakuhali čak dva izdanja, 7” sa Dan I-em na njemačkom Lion’s Den labelu i Dub Swap EP sa Brainless soundom za francuski ODG label. Nakon meksičke turneje, dečki su spremni za još jedan session kojim će kao i uvijek prodrmati Mediku do temelja svojom teškom dub selekcijom.
www.digitronsoundsystem.net
https://soundcloud.com/digitron-sound-system-vrx

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu kluba po cijeni od 50 kn. Napomenuti ćemo da je ulaz limitiran stoga nam pošaljite ime i prezime uz naziv programa na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ukoliko želite biti sigurni da vas ulaznica čeka.
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice