logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
8. Ožujak 2017

Shimana i Boca sound systemi na Irie Gardenu

Irie Garden gostuje na Strobolobodobolos festivalu s dub floorom
Irie Garden dolaze začarati šumicu nevjerojatnm udarima bassa sa svih strana. Po običaju, vrt u Đakovu narasti u veliku soundsystem arenu (Warrior Charge Soundsystem, Digitron i Shimana Sound System), a kako još niste upoznali Shimanu iz Italije, odlučili su ih prvo pozvati na staro mjesto zločina- AKC Attack/ Akc Medika 1. travnja i predstaviti ih prije Strobolobodobolos festival 2017! Uz Shimana Sound System vas trese, svima dobro poznati, Boca sound system. Dođite spremni na opasnu čagu s velikim osmjesima na licu i ne zaboravite čepiće za uši jer za izgubljene sluhove ne odgovaraju. 

Službeni page organizatora: www.facebook.com/iriegardendub
Upad/ donacija: 35kn

Shimana Sound System (IT)
Shimana Sound System nam dolazi iz Italije (Udine) sa svojim friškim, potpuno novo izgrađenim soundom, protresti korijenje Đakovačke šume! Od 2013. godine, kada su počeli s radom, teže za zajedništvom i šire svoju obitelj svim ljudima koji dijele iste ljubavi s njima, bilo muzičke ili životne. Danas broje četiri člana. Soundsystem je u početcima nastao kao roots reggae i dub soundsystem, a s vremenom su spojili različite glazbene kulture, tako da mogu zalaziti u drum n' bass, jungle i psy-trance glazbu. Na Strobolobo warmup partyu Irie Gardena vam pripremaju isključivo roots reggae i dub selekcije!

Boca sound system (HR)
Boca sound system je kolektiv nastao sredinom 2011. kao reakcija na dosadni i neispunjeni noćni život u Zadru i iz želje za zabavom i promocijom nam bliskih žanrova glazbe. Kako je oduvijek postojala želja za gradnjom vlastitog sistema, kreću u tu avanturu pred kraj 2012., nakon poduže edukacije i skupljanja informacija. Uz dub/reggae, Botza ujedno promovira sve vrste bass glazbe. Za Irie Garden party vam pripremaju isključivo dubchinu iz dubine duše!
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice