logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
1. Siječanj 2017

Nova doza Irie Gardena

Irie Garden Overdose
Ulazak u novu godinu moramo započeti jednim partijem za pamćenje, zato će Irie Garden vrt narasti u veliku dub arenu i po prvi puta u Zagrebu ugostiti čak četiri soundsystema u jednom prostoru! Peti soundsystem se krije u drugoj, psihodeličnoj prostoriji veselih ljudi, znanih- trenseri! Tako da se opet čaga na dva floora: dub i psytrance. Na dub floor po prvi puta u Hrvatsku dolazi poznati talijanski soundsystem Heavy Rootation, a uz njih vas tresu svima dobro poznate domaće snage Digitron soundsystem, Munchies soundsystem i Botza soundsystem 28. siječnja u zagrebačkom Željezničaru. 

Upad: 30kn < 12h < 40kn

Heavy Rootation Sound System
Heavy Rootation je vesela skupina prijatelja iz Venecije (Italija) koja je posjedovala veliku želju za izgradnjom svoga soundystema! Cilj im je širiti glazbu koju vole, tako da su djelovali i prije izgradnje sounda kao članovi Musou Sounda i Sky Inna Duba, sve dok 2012. godine nisu izgradili svoj opaki soundsystem. Promotori su roots&culture glazbe, a kroz njihovu selekciju ćete pronaći sve od jamajkanskih temelja pa do današnjih, žestokih dub produkcija. Osim što gostuju svugdje po Italiji, rezidenti su Venice Dub Cluba i Zion Station festivala, jer dečki znaju što rade! Dođite i provjerite što nam spremaju za Zagreb!
www.facebook.com/heavyrootation/

Digitron Sound System
Dolaze vas protresti ogromnom količinom dubova! Digitron je osnovan 2007. godine u Zagrebu, od članova Radikal Dub Kolektiva potaknuti tada ne toliko razvijenom dub scenom u Hrvatskoj, odlučili su izgradi vlastiti soundsystem kojime će promicati dub! Danas je Digitron poznati soundsystem koji djeluje na području Hrvatske i cijele Europe, šireći pozitivnu energiju, kao i poruke.. Osim soundsystema imaju produkciju ekskluzivnih dubplate-a u speppas dub stilu, koje se može ćuti na raznim soundovima diljem zemaljske kugle!
www.digitronsoundsystem.net/
https://soundcloud.com/digitron-sound-system-vrx

Munchies Sound System (Pu)
Munchies Sound System je projekt pokrenut 2013. godine kada se dvoje prijatelja odlučuju upustiti u izgradnju prvog pulskog soundsystema posvećenog roots i dub glazbi. Inspiraciju nalaze u pionirima balkanskog duba, Digitron Sound Systemu i talijanskom veteranu Warrior Charge Soundsystemu koji im omogućava prve kutije i lekciju o tehničkom dijelu soundsystem priče te uz čiju pomoć započinju izgradnju vlastitog sound systema. Poruka koju se trude podijeliti svojim jakim vibracijama je pozitiva, otvorenost uma ka novim iskustvima i ujedinjena borba protiv babylonske opresije i sveopćeg ignorancea.
www.facebook.com/munchiessoundsystem/?fref=ts
https://soundcloud.com/munchies-soundsystem

Boca sound system 
Već otprije navučeni na bass kulturu započinju sa kaotičnim partijima po raznim ruinama grada Zadra 2010. godine. Glazba je tada bila raznolika no doživljaj nije nikad bio potpun pa prirodnim slijedom događaja započinju s gradnjom vlastitog sistema. Izgradnjom sistema ostvaruju razna nova iskustva, prolaze skoro cijelu državu uzduž i poprijeko zahvaljujući dragim ljudima koji su ih zvali da puštaju glazbu ili samo podebljaju doživljaj partija. Iako je ispočetka izbor glazbe bio raznovrstan u zadnje vrijeme gravitiraju ka dubu. Danas, sistem i dalje raste, testiranja i nova saznanja dio su svakodnevnice a diskovi i kutije sve punije masnih traka.
www.facebook.com/BotzaSoundSystem/?fref=ts
www.facebook.com/boca.zvuk?fref=ts

DECO by: Irie Garden
Vj Nanaa

Saso Mange Soundsystem 
U potrazi za svetim gralom, smislom života i mitskim simbolima stvaranja, leteći cirkus sakupljača sekundarnih sirovina, pojačan transcendentalnim pulsiranjem svemira tj. psihodeličnim rakijama, daje život pravom Sistemu; Soundsytemu.Tako barem kaže legenda. Značenje termina "Saso Mange"; u prijevodu s jezika slobodnog naroda: "Ima svega!" i "trista čuda" u praksi opisuje veseli tim vremenskih bandita; posvečenih tehničara, velikih filozofa i kombinatora predanih realizaciji kvalitete zvuka za dobar provod modernih hodočasnika, klubovima, planinama, šumama i livadama, sprovodima, vjenčanjima i rođendanima. Samo tvrdo, misao je vodilja. 
www.facebook.com/saso.mange.system/?fref=ts

Fidel Biffel
Danilo.manilO
Effex
Peacedefender 

Mihael Deličč (Baltazar)
Mladić koji ne zna odakle je došao, ali misli da zna kuda ide, iako se sve mijenja svaki dan i na kraju koga uopće briga. Specifičan način života uvjetovao je specifičan način shvaćanja svega oko sebe pa tako i glazbe koja je uvijek bila tu. Pokušava uvijek dati najviše što može i u nastojanju prezentiranja istog s prijateljima osnovao je Glazbeno - umjetničku udrugu 'Baltazar'. Smatra kako glazbu treba istraživati kronološki i sustavno, te žanrovski nije ograničen, a trenutno se zabavlja s techno i trance trakama iz devedesetih godina. Zna to bit i loše i dobro, kao i sve drugo na ovom svijetu...
Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena