logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
15. Prosinac 2016

New York Ska-Jazz Ensemble u Puli

Vikend u Puli uz New York Ska-Jazz Ensemble i breakdance natjecanje 
Urbana manifestacija Seasplash platforma stigla je ove godine do svog desetog izdanja, a Puljanima i njihovim gostima nudi pregršt događanja za vrijeme zimskih praznika. Seasplash platforma #10 započela je prošlu subotu s natjecanjem skatera u jednom od najljepših skate parkova u ovom dijelu Europe, koji se nalazi u prostorima Društvenog centra Rojc u Puli.

Ovaj vikend Seasplash platforma #10 nastavlja se s međunarodnim breakdance i hip-hop natjecanjem, a zatim u nedjelju direktno iz New Yorka u pulski Titov park stiže višečlani New York Ska-Jazz Ensemble uz potporu domaćeg benda Shugo’s Foosy. Na Badnjak, na istoj lokaciji griju nas reggae, dub, dubstep, dancehall, jungle, d’n’b’ ritmovi na Showcase partyju, a u Novu godinu ulazimo s velikim elektronskim dočekom Nove Godine na tri pozornice, u prostorima tunela Zerostrasse u Puli. Ulaz na sva događanje je besplatan.

Ovogodišnja Seasplash platforma sastavni je dio manifestacije Prosinac u Puli koja ovih prazničnih dana donosi Puljanima i njihovim gostima 165 događanja na 38 lokacija. Seasplash platforma odvija se u organizaciji udruge Seasplash uz podršku polaznika EduSplash multimedijske platforme za edukaciju i razvoj.
Dodatna slika 1

C.U.B.E. Breakdance and Hip-Hop Contest Vol. 4, subota 17.12. (12-23h)/ SC Pattinaggio Pula
Četvrto po redu natjecanje breakdance i hip hop plesačica i plesača održat će se u Sportskom Centru Pattinaggio u Puli. Udruga Aboriginal Crew okuplja plesače iz Hrvatske i inozemstva koji svoje znanje i sposobnosti prikazuju u spektakularnom glazbeno-plesnom događanju. Uz natjecatelje iz Hrvatske, Slovenije i Italije, po prvi će puta na ovom natjecanju nastupiti i plesači iz Maroka.
DJ: BIJAN

Urban Penetration, nedjelja 18.12. (početak koncerta u 19h!)/ Titov Park Pula
Urban Penetration odnosno Urbano prodiranje je događanje kojim Udruga Seasplash ulazi u objekte i prostore koji se nalaze u Puli, u kojima nema i do sada nije bilo manifestacija, dajući im tako kulturno-zabavni smisao i funkciju. Ovogodišnji Urban Penetration zamišljen je kao koncert koji će se održati u Titovom parku u Puli i na kojem će nastupiti dvije renomirane grupe iz inozemstva i Pule, a to su odlični New York Ska-Jazz Ensemble iz New Yorka te Shugo’s Foosy iz Pule. New York Ska-Jazz Ensemble je osnovan 1994. godine u New Yorku, a bend se sastoji od međunarodnih glazbenika, koji su prethodno svirali u drugim poznatim bendovima kao što su Toasters, Skatalites, Scofflaws… Njihov glazbeni izričaj kombinacija je dancehalla, reggaea, rocksteadya i jazza. Do sada su izdali deset albuma i redovno sviraju po Europi, Kanadi, Sjevernoj i Južnoj Americi. Poznati su po energičnim i kvalitetnim nastupima te njihov nastup u sklopu desete Seasplash platforme nikako ne bi trebalo propustiti.
Tekst:   Seasplash PR

Video sadržaj

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena