logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
14. Studeni 2016

Novi spot benda ZAA

Spot za novi singl kruševačkog benda
Ususret četvrtom studijskom albumu i jesenjoj mini-turneji, ZAA je objavio spot za novi singl „Trouble“, koji je inspirisan težnjom glazbenika da na najneposredniji način prenesu poruku i emocije na slušatelje, kao i komentarima publike da bend najbolje zvuči na koncertima. Video je snimljen uživo u studiju Košnica u Kruševcu, koji potpisuje i cjelokupnu audio i video produkciju.

„Trouble je prva pesma koja najavljuje naš novi album. Pesmu smo odsvirali na način na koji najviše volimo, a to je uživo tj. live. Uživo odsvirana pesma najvernije prenosi emocije i osećaj koji želimo da podelimo sa ljudima. Lajt-motiv pesme je nemirenje sa društvenim prilikama nametnutih 'odozgo', kao i borba protiv apatičnosti koja dolazi 'odozdo'. Tu smo, jesmo, idemo“, poručio je basist Tomislav Ilić.

Reditelj i direktor fotografije je Ivan Tasić, koji je zajedno s asistentom režije, Nemanjom Nikolićem, bio zadužen i za kameru i montažu. Rasvjetu su radili Aleksandar Dandi Nešić i Nemanja Nikolić, a organizator snimanja je bio Miljan Miletić. Audio snimanje i miks delo su Zorana Vasića, a šminka Marija Nikolić. Bend zahvalnost za realizaciju spota duguje i Slobodanu Todoroviću i Radovanu Pejoviću.

Pjesmu „Trouble“ i još nekoliko novih pjesama, zajedno s prepoznatljivim hitovima poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći će uskoro čuti publika u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Beogradski koncert zakazan je za 26. studeni u Mikser Hausu, kada će kao podrška nastupiti i bend Itch, u Nišu ZAA nastupa u klubu Feedback 9. prosinca, a u Novom Sadu 23. prosinca u Gerila baru.
Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice