logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
3. Studeni 2016

Veliki koncert benda ZAA u Beogradu

Kruševljani premijerno izvode nove pjesme pred beogradskom publikom
Poslije brojnih uspeha koji su obilježili 2016. godinu – eurovizijskog nastupa vokala benda Sanje Vučić, zaokružene regionalne turneje kao promocije trećeg albuma i zapaženog nastupa na Belgrade Beer Fest-u, ZAA se vraća pred beogradsku publiku. Koncert 26. studenog u Mikser Hausu najavljuje sljedeći album benda, a publika će osim hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći premijerno čuti i nekoliko novih pjesama.

„Dvehiljade šesnaesta je za mene bila veoma uspešna, ne samo zbog učešća na Evroviziji, već i zbog toga što ZAA sve intenzivnije radi na pesmama za četvrti studijski album. Zato smo i odlučili da ovu plodonosnu godinu obeležimo odličnim koncertima, a jedan od njih je svakako i predstojeći u Mikser Hausu, kada ćemo se sresti sa beogradskom publikom koju mnogo volimo! Očekujemo vas tamo i obećavamo omamljujuću energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.

U nastup ZAA publiku u Mikser Hausu će uvesti grupa Itch, koja uskoro objavljuje svoj drugi album za izvadačku kuću iz SAD, a koja je također ove godine imala zapažen nastup na Belgrade Beer Fest-u. Ulaznice za beogradski koncert mogu se nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mjestima Gig Stixa po cijeni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu i iznosit će 800 dinara. Poznati repertoar koji obećava nezaboravne koncerte upotpunjen novim singlovima, publika će imati prilike čuti i u Nišu u klubu Feedback 2. prosinca, kao i u Novom Sadu 23. prosinca u Gerila pubu.

Ususret predstojećim koncertima ZAA će objaviti i spot za novu pjesmu „Trouble“, a Zlatko Petković, bubnjar benda otkriva nekoliko detalja: „Novi spot je snimljen uživo za šta ste najviše zaslužni upravo vi – naši fanovi. Stalno dobijamo od vas tu najslađu kritiku da smo bolji uživo, nego na albumima, pa smo rešili da vas poslušamo! Video koji će predstaviti spomenutu pesmu u live session varijanti, biti će predstavljen 13. studenog na službenom Youtube kanalu benda, poslije čega svoj televizijski život započinje na reginalnom MTV kanalu.
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice