logo-t

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

Vijesti
27. Lipanj 2016

Uskoro počinje Tides Of Youth festival

Tides Of Youth 2016. - psychedelic rock, trance, dub festival 

30.6. – 3.7.2016. - Tarej, Otok Cres

Društveno poduzeće Molekularni proces u suradnji s Klubom mladih Susajda (Cres) i udrugom Ri Rock, ponovno će objediniti razne oblike alternativnog glazbenog stvaralaštva, stvarajući sada već stalni festivalski koncept. Osim glazbenog dijela koji sjajno povezuje elektronsku glazbu i vrlo glasan rock ‘n’ roll, aktivnosti disperziraju spram filmskog programa i radionica unutar kojih se uče i ponovno revitaliziraju stari zanati te favorizira dobra zabava i briga za okoliš. Suština ovog privremenog ljetnog bijega ostaje istom. Na jednom mjestu pružiti što veći broj kvalitetnih glazbenih intervencija, uz što bolji zvučni zid, koji će se ove godine prostrijeti na čak četiri pozornice.

Trance Jungle
Oazom autohtonog bilja odjekuje trance šuma koja nas svojim hladom čuva da se ne pregrijemo od brzih i energičnih ritmova različitih žanrova psy trancea i ostalih podvrsta ove glazbe! Za zvuk se brine neponovljivi Saso Mange Soundsystem koji donosi 20kW razglasa sa sobom, dok će se za dekoracije pobrinuti Area51 s likrama i Geometrik Deco sa string artom, a sve to će još vizualno ukomponirati tim vj-a Dimension Tricks.
Line-up: http://www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/program/trance-jungle/ Timetable: http://www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/satnice/

Dub Garden
Prema plaži okrenuti, nikad glasniji sound systemi i niske frekvencije raznih prizivača roots i dub selekcija, neće se libiti zastraniti u digitalne varijacije reggae nasljeđa. S čak dva velika sound systema i nemogućih 2x18kW razdrmat će nas do krajnosti Boca Sound System i Munchies Sound System.
Line-up: www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/program/trance-jungle/ Timetable: www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/satnice/

Offcycles 
Ponovo ćemo slušati psihodelične riffove i gromoglasne bubnjeve koji odjekuju iz gitaristički orijentirane šume, skrivene na pola puta između svega.
Line-up: www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/program/trance-jungle/ Timetable: www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/satnice/

Hedonistic Shore
Ove godine dnevni chill seli nešto južnije od samog festivala. Pronađete li skriveni šumarak tik uz more s nekoliko šljunčanih uvalica, pronaći ćete oazu hedonizma. Zvuk će osigurati solarni sound system kojeg donose Muzika Miliona i AlterED!
Line-up: www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/program/trance-jungle/ Timetable: www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/satnice/

TOY kino i radionice
TOY kino Vam sprema nekoliko filmskih poslastica uz koje možete napraviti pauzu i podariti svome tijelu i umu malo zasluženog opuštanja.
Raspored prikazivanja: www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/program/kino/

Želite li naučiti nešto novo, upoznati festivalske vam sugrađane i zabaviti se? TOY radionice spremaju za svakoga ponešto.
Popis i raspored radionica: http://www.tidesofyouth.com/hr/toy-festival-opcenito/ satnice/#workshops

Šankovi i kuhinja
Kako Vas ne bismo ostaviti žednima i gladnima, na festivalu Vas čekamo sa nekoliko šankova koji će zadovoljiti potrebe i najizbirljivijih. Baba’s kitchen okrijepit će vaše tijelo afričkim, libanonskim, ali i domaćim delicijama po povoljnim cijenama.

Tekst:   Tides Of Youth

Video sadržaj

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena