logo-t

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

Vijesti
5. Ožujak 2016

Rođendansko izdanje Up The Volumea i Exotic Timesa

Zajedničko slavlje

Nakon prošlotjednih partija i rođendanskih slavlja, Pula i ovaj tjedan nastavlja u istom festivalskom tonu, i to duplom rođendanskom proslavom Up The Volumea i Exotic Timesa. U petak, 11. ožujka, rođendanska zabava seli se u kultni klub Uljanik, gdje će uz rezidente večeri, Exotic Timesa i Maura, ekipu rasplesati popularni d'n'b producent i DJ iz Beograda – Rahmanee. Uz Rahmanee-ija, društvo će mu praviti Mango (Arboretum Kolektiv) s hip – hop selekcijom, kao i cure iz Boom Dance Crewa, Boom-ice.

Rahmanee, za one koji ne znaju, veoma je popularan d'n'b producent i Dj iz Beograda sa impresivnom selekcijom različitih stilova. Prvo njegovo izdanje za BPM Records bilo je još 2009. godine sa stvari „Idemo Odma“, a sada producira za Mir Records i Jungle X-Records. Pjesma „The Stopper“, izdana 2014. godine za BPM Records, puštana je od strane najvećih izvođača u d'n'b glazbi, poput Enei-a i DJ Marky-a. Sakupio je više od 500 nastupa na Balkanu, i bio do najvećih festivala u regiji, kao npr. Outlook, Seasplash, Trench Town i Exit festival.

Mango (Arboretum Kolektiv) ozbiljnije se glazbom počeo baviti krajem 2014. godine kada je i počeo puštati u sastavu Arboretum Kolektiva. Od tada je skupio impresivnih 25 nastupa, a ta broja i dalje raste. Nastupao je na Seasplashu, Future Nature festivalu, „warm up party-u“ za Outlook festival te mnogim drugim eventima.

Osim dj i selektora, u goste dolaze i djevojke iz plesne skupine Boom Dance Crew. Njihov plesni izražaj bazira se na dancehallu, afro fusionu i hop-hopu, Nastale su 2009. godine u sastavu šest djevojaka, te su nastupale na brojim pulskim reggae/dancehall događanjima, kao i u Zagrebu i Ljubljani. Nakon tri godine pauze, ponovno se okupljaju, sada u sastavu četiri djevojke, te im je prvi nastup bio na zatvaranju ljetne sezone Fort Punta Christo 2015. godine. Aktivno surađuju s Arboretum Kolektivom, PulaP Reggae Stationom i Brada Selectom.

Upad je 20 kn.

Sretan rođendan Exotic Times i Up The Volume!

Tekst:   Anja Ilijašević

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena