logo-t

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
8. Veljača 2016

Hornsman Coyote o Seasplash festivalu

Objavljen treći dio serijala s najboljim trenucima 13. Seasplash festivala 

Svi oni koje vole red i redoslijed bit će sretni što čuju da je objavljena treća epizoda kratkih filmića s najboljim trenucima prošlogodišnjeg, 13. po redu, Seasplash festivala. Uz neizbježan kolaž pokretnih slika prepunih opuštenih, morskih trenutaka, gledamo i kako je naš filmaš David Tešić (DMT Productions) uspio zabilježiti izjavu lucidnog i razgaljenog Nemanje Kojića, poznatog i kao Hornsman Coyote, u dirljivom razmišljanju o ljubavi, Seasplashu, tvrđavi Punta Christo i povezanosti reggea i punka.

Podsjetimo, Hornsman Coyote i njegov roots reggae band Soulcraft upriličili su jedan od najzapaženijih nastupa na lanjskom Seasplashu, a sredinom ožujka izlazi im dugoočekivani drugi studijski album "Safe Planet" u zajedničkom izdanju PDV-a i Ammonite Recordsa. Nestrpljivo iščekivanje izlaska albuma moguće je skratiti slušanjem prva dva singla - "Glorius" i "Plastic Smiling Face".

Seasplash info
21. - 24.7.2016
Fort Punta Christo, Štinjan, Pula, Croatia

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koje, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: četiri dana glazbe na sedam pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona... Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni. Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava. Budite i vi dio Seasplash magije - dođite i provjerite zašto se svi vraćaju.

Tekst:   Seasplash

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice