logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
20. Siječanj 2016

Dub tulum u Mastersu

Ipak dub domaćica 
Očekivali smo gostovanje iz Britanije za ovaj petak, no na žalost logističko tehničke poteškoće rezultirale su otkazivanjem leta, samim time i dolaska najavljenog Dubconductor (UK) u dragu nam dub oazu, Masters. Jači od logistike i tehničkih poteškoća, voljom i ljubavi prema mjuzi odlučili smo vam ipak pripremiti dub poslasticu za ovaj petak 12. veljače jer nema labavo! Dubolik, kako je i bio najavljen, ostaje na lineupu, pridružuju mu se Homegrown sound i Low Frequency. Tko je već prije čuo za ovu bandu siguran je da će se dobro zabaviti uz odličnu mjuzu i još bolju vibru. 

Low Frequency 
Prečudni trio nastao iz različitih životnih priča, glazbenih korjena i smjerova, nastao u mračnim odajama legendarnog riječkog Kluba Palach, godine 2012. krenuli su na zajedničko putovanje. Ponukani nedostatkom glazbene ponude što se tiče glazbe koju vole u gradu na Riječini, odlučili su uzeti stvari u svoje ruke i pokrenuti Dub Session u Palachu. Od tada proširili su područje djelovanje na klubove i događaje diljem Hrvatske te su nastupali u Mastersu, Chakka's i Grey Roomu u AKC Medici, U Harteri, na Arci Fiumani u Rijeci, osječkom Epicu, Zerostrasse u Puli, Metelkova u Ljubljani, festivalima Seasplah, Arboretum, Lost Theory, Bass Matters Dub Camp ..

Dubolik 
Miksanje i produkcija glazbe je ono po čemu je Dubolik zanimljiv. Trenutno okupiran projektima Dubble i Dubolik koji će nam i predstaviti ovom prilikom u Mastersu. Dubolik je veteran domaće dub scene, svoje početke bilježi kao gitarist i producent u legendarnom Radikal Dub Kolektivu a kasnije se okreće radu u studiju.

Homegrown Sound 
Svima već dobro poznati zvuk, koji je svoje prve zvukove zasvirao baš u Mastersu, na programu Bass Masters. Na reggae utorcima u Mastersu je često za pultom a slobodno vrijeme troši na organizaciju reggae/dub/dubstep projekta pod nazivom Just Dubwise u AKC Medika. Na Just Dubwise večerima sudjelovali su Imperial Sound Army, O.B.F, Riddim Tuffa, Brigadier JC, Butchaa Messenjah, Ras Milenko, Bass-ul-ulema,Warrior Charge, Professor Skank, Vibronics, DJ Diaz...

Donacija 30 kn.

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice