logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
4. Svibanj 2015

Najpoznatiji bugarski duo gostuje ovaj petak u Sirupu

Trinaest godina je prošlo otkako su Dirty Beatz i CFSN krenuli u promociju d'n'b glazbe.
Često kažu da je svaki početak težak, ali oni su ipak dokazali suprotno. Iz prašnjavih prostora ili manjih barova, d'n'b ples vrlo brzo seli na podije najvećih zagrebačkih klubova, a njihovi Dirty Beatz i Illectric Funk programi nerijetko osvajaju srca i do tisuću rasplesanih partyjanera.

Promotorska energija koju su posjedovali stvorila je čvrste temelje za daljnji napredak i prouzrokovala dovođenjem nekih najpopularnijih izvođača. LTJ Bukem, Aphrodite, Black Sun Empire, Matrix, EZ Rollers, J. Majik, Calyx & Teebee, Benny Page, Optical, Jade, Klute, Chris Su, Icicle, Mefjus, Rockwell, samo su dio njihovog beskonačnog popisa. Dirty Beatz je ostao vjeran d'n'b-u, dok je CFSN aktivan i na drugim poljima. Ljubav prema brzom ritmu ponovno ih spaja. Podsjetimo se.

U petak 8. svibnja u klubu Sirup, predstavit će se najstariji, a vjerojatno i ponajbolji d'n'b festival ovog dijela Europe. Ime mu je Broken Balkanz, a smješten je na bajkovitoj planini pored glavnog grada Bugarske. Ove godine održat će se petnaesti put za redom i to od 17. do 18. srpnja. Postoji mogućnost organizacije prijevoza i smještaja. Više informacija uskoro na Jungle Tribe stranici. Osim lokalnih izvođača, festival je do sada ugostio i mnoga poznata imena kao što su: Spor, S.P.Y., TC, Hazard, Break, Dom & Roland, Phace, Technical Itch, Big Bud, Black Sun Empire, Camo & Krooked, C4C, Taxman, Audio, Teddy Killerz, Chris.Su, Raiden, Psychofreud, Dillinja, Current Valune, The Sect, Capital J, J Majik, BTK, Mefjus, itd. Imena ovogodišnjih glavnih gostiju još uvijek ne znamo.

Petak 8.5. @ Sirup

Broken Balkanz WarmUp w.
High Roll (Formation Records // Bulgaria)
+ Tekitoka, Kula, Funk Guru & phillipe
00 - 7h / 30kn do 1AM, 40kn nakon

O gostima Broken Balkanz WarmUpa:
Kao veliki ljubitelji nekonvencionalnih ritmova Konspirator i Mocks, osim što su se uzdigli u sam vrh bugarske d'n'b scene, najzaslužniji su što je Sofija danas među prijestolnicama svjetske d'n'b glazbe. Međusobna motivacija ujedinjuje ih u nesalomljiv tandem, a zajednički studijski rad nagrađen je izdanjima za legendarni Formation Records. U svojoj dugogodišnjoj DJ karijeri nastupili su s imenima poput: Amon Tobin, Andy C, DJ Fresh, DJ Hype, DJ SS, Faith No More, Goldie, LTJ Bukema, Moby, Noisia, Pendulum, Prodigy, Roni Size, Wu-Tang Clan, itd. Rollamo se uz High Roll.
https://soundcloud.com/highroll
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice