nike

Događanja
Reggae slovenija
Vijesti
30. Travanj 2021

Worries in the dance od sada i na frekvencijama RadiYo Active Zenica

Worries in the dance širi svoje kanale
Worries in the dance emisija Radio Rože fokusirana na (sva) događanja na hrvatskoj i regionalnoj sceni, od novih izdanja do događanja, od ove subote (1.5.2021.) kreće s emitiranjem na RadiYo Active Zenica, svake subote od 21h. Do sada se glas regionalne dub i reggae scene (skupa sa svim vezanim žanrovima, podžanrovima i (sub)kulturama) mogao pratiti na Radio Roži i KLFM-u, a od sada stiže i u susjednu BiH.

RadiYo Active Zenica je prvi bh. community radio čiji program u potpunosti vode i uređuju djeca i mladi. Community radio je nekomercijalan, neprofitan i nepolitičan, što je samo po sebi izazov za funkcioniranje, a pogotovo u lokalnoj zajednici. Upravo s tom idejom radiYo Active je i stvoren 2011. godine kada su dobili dozvolu od RAK-a (Regulatorna agencija za komunikacije), a od siječnja 2012. godine krenuli su s programom i još uvijek nisu stali. Od siječnja 2012. pa do danas u eter radiYa Active javilo se na stotine djece i mladih, a mnogi od njih su danas priznati medijski radnici na prostoru Bosne i Hercegovine, ali i regije. Kako su godine prolazile tako je i radiYo postepeno rastao, kako u tehničkim tako i u ljudskim kapacitetima. U osam godina postojanja uspjeli su ostvariti suradnju sa svim relevantnim medijskim radnicima iz Bosne i Hercegovine, a pored toga realizirali su i niz međunarodnih projekata s mladima iz Švicarske, Njemačke, Srbije, Kipra, Bugarske, Poljske, Sjeverne Makedonije, Hrvatske, Crne Gore i Moldavije.

Sada je dio te priče i emisija Worries in the dance koju od sada možete slušati na riječkoj Radio Roži, splitskom KLFM-u i (od subote 1.5., nadalje) na zeničkom RadiYo Activeu u sljedećim terminima:
Radio Roža: četvrtakom od 21h, 
RadiYo Active Zenica (od subote 1.5.2021): subotom od 21h, i 88,5MHz (FM samo na zeničkom području)
KLFM: nedjeljom od 23h

Ako i propustite ove termine, ranije emitirane epizode možete uvijek poslušati na mixcloudu Radio Rože na poveznici:
www.mixcloud.com/RadioRo%C5%BEa/playlists/worries-in-the-dance/
Tekst:  

Recenzije

TriXstar - “Dear 2020”
Lee Scratch Perry & The Spacewave - "Dubz Of The Root"
Gentleman’s Dub Club - "Down To Earth"
Positive Thursdays in DUB - “Landing on Planet Dub”/”Remixed on Planet dub”
Dr.Obi w/Anja G, Aklea Neon, Chakka, Damien Prophet - "Timeless"