logo-t

  • Greg Even & Terry Vibes predstavili

    Greg Even & Terry Vibes predstavili "Dutty Babylon Riddim", izdanje podržao David Rodigan

  • Fokus objavio novi album

    Fokus objavio novi album "Dusting Off The Soul From Everyday Life"

  • Raggalution - “Improterrestrial” - sviračka i aranžmanska raskošnost

    Raggalution - “Improterrestrial” - sviračka i aranžmanska raskošnost

nike

Događanja
Vijesti
26. Lipanj 2024

Jedanaesti Natural Mystic Reggae Festival je pred nama

Natural Mystic Reggae Festival 2024.
Još jedan Natural Mystic Reggae Festival je pred nama. Pridružite nam se od 19. do 21. srpnja 2024. na dobro poznatoj lokaciji, brdo Ždreban, Gornji Milanovac, Srbija. Ove godine u nešto drugačijem formatu jer po prvi put do sada, festival će se održati na dvije odvojene pozornice. Na Sound System Yardu će biti moćni 4-scoops sound system, koji za ovu priliku donosi ekipa iz Slovenije, okupljena oko Roots In The Woods festivala, gdje će nastupati DJ-evi i MC-evi. Dok je main stage rezerviran za osam live koncerata i nastupe pojedinih pjevača. Program se neće preklapati pa ćete moći ispratiti sve nastupe.

Jedanaestu godinu za redom, na trodnevno mistično putovanje povest će vas: Wicked Dub Division, Sr. Wilson & Badalonians Sound, Donovan Kingjay & Soulcraft Rockers, Dub Tribe Rising, Ranks & Knabberdub, Raggalution, Hornsman Coyote, Haris Pilton, Tadiman, Mexican Stepper, Evolution Groove, Dečja Radost, Geto Rudi i mnogi drugi. Kompletan program izvođača možete pronaći na njihovoj stranici: www.naturalmystic.info.

Svim posjetiteljima će i ove godine na raspolaganju biti kamp koji je smješten u debeloj hladovini ždrebanske šume, tuševi u okviru kampa, zatim, parking nedaleko od same lokacije, kuhinja koja će raditi gotovo 24h, i suvenir shop da ne odete bez uspomene. Kraj toga možete uživati u dodatnim aktivnostima kao što su likovna, muzička i ekološka radionica, joga, ali i program namenjen za naše najmlađe goste o kojima će se brinuti njihove animatorice.

Jedinstveno za Natural Mystic ove godine je to da su cijene karata zasnovane na donacijama. Posetitelji će imati opciju birati cijenu trodnevne karte u iznosima od 500, 1000 ili 2000 dinara (4, 8 ili 16€). Time doprinosite da program za 2025.godinu bude još jači, a uvjeti u kampu još bolji.

Vidimo se na Ždrebanu!
Tekst:   PR

Video sadržaj

Recenzije

Raggalution - “Improterrestrial” - sviračka i aranžmanska raskošnost
Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka
Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio