logo-t

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

nike

Događanja
Vijesti
3. Srpanj 2021

Zion Boška, reggae druženje u Istri

Otvorenje - Zion Boška - destinacija za uživanje u muzici, prirodi i slobodi


Mjesto: Sutivanac, Gorica
Vrijeme: 10.7.2021 od 17:00 do 24:00
Cijena partYcipacije: 40 kn / limit 100 ulaznica

Došlo je vrijeme da se opet normalno družimo oko soundsystema. Limitiran je ulaz i vrijeme, ali bar nam neće trebati nikakvi QR kodovi ili slične stvari da bi normalno plesali.
Postavili su nam pravila, a mi smo našli ljepši način kako ih prihvatiti, tako što ćemo doživjeti jedan novi način izlaska. Super je to što će biti jedna nova kombinacija svega što je potrebno za kvalitetan izlazak. Znači po danu ćemo uživati u muzici, plesu i druženju na drugačiji način, i još nam ostaje nekoliko sati noćnog dijela programa, gdje se zabavljamo po starim navikama. I onda kad ranije završi onda će nam u neuobičajeno vrijeme ostati vremena za druženje bez buke, za rani odlazak u šator za ljubavnike i ranoranioce, za one koji vole doživjeti zen slušajući šumske zvukove ili samo ležati na njivi i gledati zvijezde. Kombinacija svega toga će nam priuštiti neko novo lijepo iskustvo.

Muzički program će biti u rasponu od rootsa do heavy steppa duba, uz podršku MC-a u soundsystem stilu. Nastupat će DJ-i i selektori s istarske reggae/dub scene, tako da će se za DJ pultom izmjenjivati uz domaćina Šugar Vibrationa, Pulap Reggae Station, Richo, The Anunnaki Selector i Lorens. Za čisti zvuk i nježno jaki bass pobrinuti će se Vibration Addict Soundsystem. Čeka vas i šank za okrijepu.

Kako doći
Mjesto: Sutivanac, Gorica
Kada dođete u Sutivanac pratite putokaze za mjesto Gorica. Kada dođete do table Gorica koja je na autobusnoj kućici, produžite u selo dvjesto metara, skrenite lijevo i pratite putokaze za Zion Bošku i za parsto metara ste na njivi za parking.

Kupnja ulaznice u dva brza koraka 
Uplatite na račun:
IBAN: HR7924070001100033533
Ime primatelja: "Šugar" obrt za usluge u izvođačkoj umjetnosti
Adresa: Gorica 5, 52341 Žminj
Poziv na broj upišite vaš OIB
Opis plaćanja: Ulaznica Zion Boška otvorenje
* Slikajte iliti screenshotajte uplatu i pošaljite na mail sliku + ime i prezime onog za koga kupujete ulaznicu, i to je to, odmah ste na listi za ulaz.
mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vaši podaci se neće koristiti za epidemiološku evidenciju, nego nam trebaju ime, prezime, adresa i oib od onog koji kupuje ulaznice kako bi vam mogli napraviti račun za njih. Za razliku od Kampanje, Zion Boška ne samo da je veći projekt, pa ima više troška, nego smo udaljeni od struje, pa je sada još jedan veći trošak, agregat. Tako da jedini način da održavamo priču Zion Boške živom je da svi zajedno sudjelujemo u troškovima, zbog toga su uveli simboličnu cijenu ulaznice od 40 kn. Svjesni smo da financijska podrška ovisi o tome kako će se nastaviti događaji u šumi i daljnji razvoj Zion Boške, i davati će sve od sebe da priča traje zauvijek.

Tekst:   PR

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice