logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
10. Travanj 2018

Testing Grounds u Kotaču

Večer posvećena drum'n'bass glazbi i kulturi
Arboretum Kolektiv u suradnji s klubom Kotač s ponosom predstavlja Testing Grounds – večeri posvećene drum'n'bass glazbi i kulturi. Jednom mjesečno predstavljati će se međunarodna, regionalna i lokalna imena koja će svoje setove i autorske pjesme izvrtiti na našem pokusnom polju. Drugi Testing Grounds održati će se u subotu 21. travnja 2018. godine u klubu Kotač s početkom u 22 h.

Za našu drugu ediciju u goste nam dolazi Phillipe iz CFSN-a DJs crewa. Phillipe je ljubitelj šarenih čarapa i jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti i R/verse Festivala na Mrežnici, suorganizator FRüHSTüCK i phillitchevanje klupskih večeri. Sate ponekad zna provoditi producirajući vlastitu glazbu, remiksirajući tuđu ili slagajući sound design za neke druge mlade vizualne kreativce, samo mu vrijeme ne teče u korist, a dani su sve kraći. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima od Istanbula, Sofije pa sve do Budimpešte, Beča, Berlina i daleke Poljske. Česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe kao što su Love International, Dimensions, Outlook, itd.

CFSN DJs, jedan od glavnih projekata CFSN-a, udruge za promicanje audio-vizualnih umjetnosti. Po glazbenoj dužnosti proputovali su skoro cijelu Europu od Bugarske i Makedonije, preko Budimpešte, Praga do Berlina i Londona te nastupio na velikim festivalima kao što su: EXIT, Sziget, Elevate, Outlook, Hideout, Dimensions, Share, Terraneo, Hartera, te mnogim drugim. Ljetima nastupaju i na festivalima poput: najstarijeg dnb festivala u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz na Vitoši pored Sofije, MAD In Belgrade, Soundwave, Republika Festival u Rijeci, Unknown u Rovinju, The Garden Festival, Špancir i mnogim drugim. Njihovi klupski nastupi su mashup svježih house, deep house, techno, bass, trap, drum'n'bass, UK funky, future garage, post dubstep, beats, glitch, juke i indie beatova. Organiziraju i Illectricity, festival audio-vizualnih umjetnosti: www.facebook.com/illectricity
www.facebook.com/cfsn.org

Uz phillipea dolazi nam i Okor. Okor je splitski producent sa zagrebačkom adresom, već etablirano ime u domaćim underground krugovima i super DJ. Kroz njegovu karijeru bilježimo članstvo u splitskom elektroničkom kolektivu Loopjunkies, nekolicinu kvalitetnih dnb traka i produkciju koja je sve više eklektična. Sudjelovao je kao finalist na Nucomers večeri Illecrticity festivala pred koju godinu, a njegova traka "Trust us" našla se na Strayevom promo mixu za Exit Records. Zajedno s kolegom u zagrebačkom Sirupu organizira eklektičnu bass večer KABINET na koju su doveli već niz imena iz UK undergrounda. Predstavit će nam vrhunski bass s uvrnutom notom! I za kraj domaćini Arboretum Kolektiv koji su već godinama poznati domaćoj publici po svojim šarolikim i energičnim setovima i nastupima. Za Testing Grounds večeri pobrinuti će se za organizaciju, dekoracije, vizuale i naravno dobru selekciju. Vidimo se na flooru.

Info:
Datum: 21.4.2018.
Dan: Subota / Saturday
Ulaznice: 20 kn – 30 kn
Lokacija: Klub Kotač / DC Rojc, Pula
(nakon 23h ulaz je s bočne strane zgrade ispod Monte Zara)
Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena