logo-t

  • Barry Ashworth (Dub Pistols):

    Barry Ashworth (Dub Pistols): "Veza između politike i glazbe uvijek je bila snažna"

  • Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

    Preminuo reggae/dancehall pjevač Tony Tuff

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

nike

Događanja
Vijesti
25. Travanj 2017

Munchies Sound dovodi R.Esistence in Dub u Pulu

Zatvaranje klupske sezone Munchies Sounda

Nakon šest uspješno odrađenih klupskih večeri od studenog do danas, Munchies Sound su došli su do kraja sezone 2016./2017. Uspjeli su stvoriti mjesečni termin dobre zabave u Klubu Uljanik gdje su u velikoj sali ugostili tri sound systema (Big up Rockers Dub Master sound system, Digitron i Shimana Sound System) i puno raznolikih selektora iz susjednih zemalja koji su počastili svojim selekcijama, big up The Wild Citizen, DubJahners, Exotic Times, Low Frequency, PulaP Reggae Station, Stereofreezed Soundsystem. U maloj sali su mijenjali program da bude raznolik, i ovom prilikom se žele zahvaliti svima koji su tamo nastupali i držali malu salu užarenom: Music After Dinner ekipa - LaSeech, Inka Innaca & Damijan, Untied mladici - Goran Prović, Marcello Marjanović & 207, Kula, Ervin, Bass Experience crew - Jan Becele i Erik Antić Richo, Mauro, Okor, Rinoma, Cookie, Borsaleano, Shao, Abella dangerz, i Neven Šugar VIbrations addictu na ogromnoj pomoći sa svojim sound systemom. Nisu zaboravili na mladiće iz Arboretum Kolektiva bez čije pomoći dosta toga ne bi bilo moguće, respect!

Za kraj ove sezone odlučili su napraviti nešto drugačije od prošlih događanja, i zatvoriti sezonu kako treba, prije nego što se presele na tvrđavu i na ljetne festivale!. U petak 12. svibnja u Uljanik dovode o jedan live band koji ste imali priliku pogledati prije dvije godine u SUP-u, ovaj put na spozornici Kluba Uljanik s live bassom, trubom i saksofonom, sve to aranžirano na velikom analognom mikseru, dolaze nam R.Esistence in Dub iz Italije koji su svojim svirkama oduševili cijelu Europu zadnjih deset godina. Osim njih u velikoj sali nastupaju Bradda Selecta i vodnjanski dub crew Boombar dub (Kalou & Jah Kajgaan), koje će popratiti Richo u zajedničkom setu. Kao i inače, sound odgovoran da sve štima i da se dobro čuje biti će domaćin, Munchies Sound System.

Ovog put mala sala postaje tropical floor, ozvučena Seasplash sound systemom, gdje će prevladavati cumbia, afrobeat i gypsy ritmovi u društvu velikog kreativca i glazbenika kao sto je Haris Pilton (checkiraj Kali Fat Dub, The Ufoslavians, Doggy Brasco projekte izmedu ostalih) iz Ljubljane, Sun Matt, Puležan smješten u susjednu Ljubljanu, Kiwi in Space iz Muzika Miliona crewa iz Zagreba i neizostavljivi Chvigy Land iz Arboretum Kolektiva bez čije režije bi svako događanje bio puno teži, respect Chiko!!

Decos by THeCo, kao i cijelu sezonu! Hvala Cattus Coloratus, Marki Anunnaki Jambrošić i ostatak bande.

Upad: 20<00.00<30 kn
Ulaz na vlastitu odgovornost

Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice