logo-t

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Haris Pilton objavio

    Haris Pilton objavio "Dub for Ladies"

  • Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

    Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

    Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

  • FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

    FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

  • Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

    Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

nike

Događanja
×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 156
Vijesti
5. Kolovoz 2015

Uskoro Outlook festival

Uskoro počinje Outlook festival 
Ostalo je manje od mjesec dana do početka osmog Outlook festivala, koji će u uzbudljivom festivalskom tjednu, od 2. do 6. rujna, u pulskoj Areni i na tvrđavi Punta Christo ujediniti najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne glazbe.

Outlook festival upravo je rasprodao međunarodne ulaznice, ali u prodaji su i dalje povoljnije festivalske ulaznice, kao i ulaznice za koncert otvorenja za stanovnike Hrvatske i drugih ex-Yu zemalja. Broj tih ulaznica je limitiran pa se savjetuje svima koji žele ovo ljeto posjetiti ovaj najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture da svoju ulaznicu nabave na vrijeme.

Outlook nudi i još jednu posebnu pogodnost za svoje posjetitelje, a to je kupnja tri festivalske ulaznice za cijenu dvije.

Festival će biti otvoren u srijedu, 2. rujna, koncertom u pulskoj Areni, u društvu tisućljetnih kamenih arkada i zidova svjedočit ćemo nastupima izvođača sa samog vrha hip-hop, drum’n’bass i reggae scene. Glavni gosti večeri su uvjerljivo najoriginalniji hip-hop kolektiv svih vremena - Jurassic 5, jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata – SBTRKT, pionirski drum and bass bend Roni Size Reprazent Live, jedan od najenergičnijih i najuzbudljivijih live bendova koji se zadnjih godina pojavio na britanskoj glazbenoj sceni, The Gentleman’s Dub Club te Trojan Sound System, prava institucija britanske sound system kulture.

Nakon otvorenja u Areni Outlook festival se, od 3. rujna do 6. rujna, seli na tvrđavu Punta Christo pored Pule, centralnu festivalsku lokaciju s bezbroj hodnika, zidina, livada, okružena šumom i plažama, kampom i direktnim pogledom na veličanstvene Brijune. Kroz četiri dana i noći odlične glazbe i sunčanog vremena, s 12 festivalskih pozornica, preko 300 izvođača, s posebnim dnevnim beach stageom, kampom na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2015.

Od 3. do 6. rujna na tvrđavu Punta Christo stižu zaista impresivna imena: Beenie Man, Run The Jewels, Boy Better Know, The Madlib Carnival - Madlib, Pete Rock, J Rocc and Moodymann, Wiley, Noisia, Dusky, Flatbush Zombies, Shy FX, Congo Natty feat Congo Dubz & Tenor Fly, Jeru The Damaja, The Beatnuts, Digital Mystikz, DJ EZ, Goldie, Mount Kimbie (dj set), Cutty Ranks, Kate Tempest, David Rodigan, Loefah, Oneman, Protoje & The Indiggnation te mnogi drugi.

Povoljnije ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije za Dimensions i Outlook festival po cijeni od 660 kuna mogu se nabaviti na stranicama Pozitivnog ritma, u Entrio sistemima, te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje. Ulaznice za koncerte otvorenja za Dimensions i Outlook festivale po cijeni od 240 kuna su u prodaji i mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje. Festivalske ulaznice za Outlook i Dimensions festivale s posebnim popustom za čitatelje 24sata mogu se kupiti preko web stranica 24sata (Dimensions festival Outlook festival). Članovi Fan Cluba Muzike.hr također imaju priliku nabaviti ulaznice s posebnim popustom za Dimensions i Outlook festivale.

Tekst:  

Video sadržaj

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice