logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
15. Travanj 2015

Postolar Tripper u Crkvi

Koncertna atrakcija Postolar Tripper ​stiže u R​ijeku.

U petak 8. svibnja zadarski kreativci po prvi put dolaz​e​ obojiti ​Klub ​Crkv​a​ šarenim i veselim tonovima​. ​Svojom ​​ješavinom hip-hopa, ska i reggaea preko noći ​su ​osvojili publiku diljem Hrvatske i inozemstva, ​a ​do sada su izdali tri albuma. ​Bend je 2005. potpisao za izdavačku kuću Menart te od tada ne staje s vrhunskim koncertima koji pune klubove. ​ ​Njihova energija koju prenose na koncertu,uz vrhunsku svirku, je nešto o čemu se priča danima poslije!

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče još iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom „Ošljačka saga“, pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije ”Generacija Ex” na radiju 057.

Nakon drugog gastro singla „Tužna priča o selu“ (poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“ te okupljaju bend za svirke uživo. Bend se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu te snimajući album obrada novovalnih pjesama. Godine 2008. izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena „Popravni“ s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme „Na rubu ponora“, „Palma u pitaru“ te „Marijana“.

Od tada, sada već sedmeročlani bend, učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova. Promovirajući „Popravni“ Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom te dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodani Kset i Stereo dvoranu u Rijeci. Albumom „Čujem ja netko šuti“ grupa potvrđuje i opravadava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost te zapaženi singlovi ( „Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“ ).
www.facebook.com/postolartripper
www.postolar-tripper.com

Otvaranje vrata: 22 - 04
Ulaz: 40/50kn

Ulaznice možete rezervirati na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom: Postolar Tripper (slanjem vaših imena i prezimena)
- rezervacije traju do 7.5., ili do isteka zaliha
- cijena u pretprodaji je 40 kn, a na dan koncerta je 50 kn
- ulaznice koje rezervirate na mail (po cijeni od 40 kn) čekati će vas na vratima kluba do 22.30h, nakon toga rezervacija više neće vrijediti
- ulaznice su ograničene

 

Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena