logo-t

  • U suradnji sa Sacherom objavljen singl

    U suradnji sa Sacherom objavljen singl "Oj Dodole" za Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

  • Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album

    Slovenski fusion reggae bend Raggalution objavili novi album "Improterrestrial"

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

Vijesti
2. Lipanj 2015

Seasplash dolazi u paru s Goulash Diskom

Seasplash tim vam s velikim uzbuđenjem i zadovoljstvom donosi posebno programsko iznenađenje, a to je suradnja s Goulash Disko festivalom!
Nakon dvije godine održavanja na otoku Visu, Goulash Disko dolazi nam u goste na tvrđavu Punta Christo i to baš u vrijeme održavanja Seasplasha, od 16. do 19. srpnja. Dakle, posjetitelji oba festivala dobiti će, ne jedno, nego dva sjajna festivalska iskustva! I to po cijeni jednog.

Goulash Disko će se pobrinuti za dnevni program na beach stageu i večernji program na dva stagea na tvrđavi. Kao i dosad, na Goulashu će sudjelovati ne samo glazbenici nego i drugi izvođači i umjetnici. Uz standardne cirkuske izvedbe, posjetitelji će moći uživati u street art wallu, različitim radionicama, retro gamingu i mnogobrojnim drugim aktivnostima.

Otvorene prijave za volontiranje na Seasplashu i Goulash Disku

13. Seasplash i Goulash Disko festival pozivaju volontere da se uključe u pripremu i realizaciju festivala te da postanu dio produkcijskog tima. Prijavom u volonterski program dobiva se prilika za upoznavanjem s različitim segmentima festivalske organizacije, sudjelovanjem u pripremi i dekoriranju lokacije, u pripremi potrebne infrastrukture i tehnike za održavanje glazbenih programa, ali i pomoći u komunikaciji s posjetiteljima i izvođačima, u festivalskoj kuhinji te u uređivanju i održavanju reda na festivalskom prostoru.

Osim dobre zabave i prilike za upoznavanje s festivalskom atmosferom koja vlada unutar organizacijskog tima, Seasplash festival će volonterima u znak zahvalnosti osigurati festivalske ulaznice, mjesto za kampiranje u organizacijskom kampu (uz vlastitu opremu), dva obroka dnevno i bon za konzumaciju pića. Za prijavu u program volontiranja dovoljno je ispuniti Prijavnicu --> goo.gl/54ZEUu najkasnije do 1. srpnja. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Potpun popis izvođača dolazi uskoro

Još nas svega nekoliko dana dijeli od objave potpunog popisa izvođača koji će nastupiti na 13. Seasplashu. Ostanite na vezi do utorka 9. lipnja kada objavljujemo preostala imena koja će nas zabavljati na tvrđavi od 16. do 19. srpnja. Do tada ponovimo još jednom koji su izvođači najavljeni do sada: Inner Circle, Nucleus Roots, Jah Free, Elemental, Hornsman Coyote & Soulcraft, Superhiks, The Natural Dub Cluster, TLR, Seven, Sassja, ABOP, Digitron Soundsystem, Warrior Charge Soundsytem, Conscious Youth, Sheco, Pulap Reggae Station, Haris Pilton and Chakka Swraka a.k.a. Brain Cabbage, One Woman Army In Dub, Natty Riddim, Low Frequency, Kula.

Ulaznice
Festivalske ulaznice mogu se pronaći online ili na nekom od prodajnih mjesta sustava Entrio. Festivalske ulaznice, kao i uvijek do sada, uključuju mogućnost besplatnog kampiranja s vlastitom opremom.

Online:
seasplash-festival.com/hr/festival/tickets

Tekst:  

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena