logo-t

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

nike

Događanja
Vijesti
22. Ožujak 2016

Psytrance floor na Irie Gardenu

Psytrance floor @ Grey Room

Psychedelic Anarchy - misao vodilja CupusKactusa, kolektiva koji okuplja sva bića i predmete koji ovako ili onako doprinose ludim i nezaboravnim druženjima. Pridužite im se 2. travnja u Grey Roomu u sklopu Irie Garden večeri. Powerd by Saso Mange Soundsystem. 

Saso Mange Soundsystem
U potrazi za svetim gralom, smislom života i mitskim simbolima stvaranja, leteći cirkus sakupljača sekundarnih sirovina, pojačan transcendentalnim pulsiranjem svemira tj. psihodeličnim rakijama, daje život pravom sistemu; soundsytemu. Tako barem kaže legenda. Značenje termina "Saso Mange"; u prijevodu s jezika slobodnog naroda: "Ima svega!" i "trista čuda" u praksi opisuje veseli tim vremenskih bandita; posvečenih tehničara, velikih filozofa i kombinatora predanih realizaciji kvalitete zvuka za dobar provod modernih hodočasnika, klubovima, planinama, šumama i livadama, sprovodima, vjenčanjima i rođendanima. Samo tvrdo, misao je vodilja.

Noisy Bew
Extreme progressive zvuk ponukao ju je da kroči na tamnu stranu mjeseca, a ljubav prema muzici privukao ju je s ove strane dj pulta. Psihodelično putovanje započinje psycore projektom Kapljica. Sljubljivanje s hipnotičnim zvukovima navelo ju je da sama napravi Psylicious projekt koji promovira progresivnije taktove trance muzike. Prijateljstvo se širi surađujući i svirajući s mnogima kolektivima i izvođačima psihodeličnije scene u Hrvatskoj ali i šire.

Danilo.manilO
Jednom, prije nekih godina, sasvim slučajno, upoznaje psihodeliju. Od tada su frendovi, a ponekad ispuštaju čudne, mračne, šumske zvuke.

PsyMustafa
Neponovljivi član CupusKactusa, el presidente Saso Mange Soundsystema, majstor duhovnih zvukova... Kada u šumskom okrilju foresta začujete milozvučne vjerske napjeve, ne bojte se, ne priprema se crna misa. To samo PsyMustafa potaknut vjersko-duhovnom obnovom, te nadahnut vaginalnim oblicima, poziva sva vidljiva i nevidljiva bića da se prepuste glazbi koja draži ušne resice i pokreće vaša stopala na bespućima čistih bass linija i uvrnutih šumskih frekvencija. Blagosloven jesi PsyMustafa!

Tekst:   CupusKactus

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena