logo-t

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Haris Pilton objavio

    Haris Pilton objavio "Dub for Ladies"

  • Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

    Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

    Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

  • FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

    FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

  • Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

    Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

nike

Događanja
Ganja
27. Studeni 2018

Sve što trebate znati o Ziggi Rolling Papers

Od nastanka do postanka
Ziggi Papers sudjeluju u smoking zajednici još od daleke 1991. godine, a od tada se broj svjetskih obožavatelja i lojalnih korisnika Ziggi materijala konstantno povećava.

Povijest nam govori da je negdje sredinom 80-ih postojao dječak nadimkom Ziggi koji je počeo izrađivati filtere za vlastite potrebe, a uskoro su ih svi htjeli. Kako je potreba rasla, Ziggi se dosjetio ideje za svoj prvi proizvod - filtera u obliku privjesaka za ključeve. Proizvod je postao instant hit i brand Ziggi je bio prepoznat po svojoj inovativnosti, funkcionalnosti i kvaliteti svojih proizvoda.

Sjećate li se vremena kada smo morali izrađivati filtere iz primjerice poslovnih kartica, kutija cigareta ili nekog drugog papira? Taj je problem zauvijek otišao. Ziggi se specijalizirao za proizvodnju filtera, a danas su poznati kao najbolji u industriji, a zalažu se i dalje za kontinuirano poboljšanje.

No nakon realizacije prvobitnih proizvoda, nastale su nove ideje, a sve se događalo u garaži između prijatelja. Proizvodnja je započela i razvio se prvi Ziggijev revolucionarni proizvod. Godine 1996. rođeni su prvi papiri u rolici s dodatkom filtera. Poznato je da ukoliko proizvod nije među najboljima, nema ni dugoročnog uspjeha. Uspjeh dolazi samo s kvalitetom koja omogućuje pozitivne reakcije korisnika. Dakle, svi materijali koji se upotrebljavaju u izradi Ziggi papirića su certificirani i 100% sigurni. Sve je napravljeno u Europskoj uniji, a Ziggi je usko povezan s prirodom i svi njegovi proizvodi su potpuno prirodni bez aditiva.

Ziggi brand prepoznatljiv je prema dva simbola - lav i trobojnica - crvena, zelena i žuta. Lav simbolizira snagu, kraljevstvo, kvalitetu i neovisnost. To je jedna od najmoćnijih životinja na svijetu. Trobojnica prikazuje korijene, vezu s prirodom i kolijevku čovječanstva. Ziggi je veliki dio 420 zajednice koja je počela rasti na Jamajci.

Sam Ziggijev stil života teži prema uravnoteženosti što uključuje biti dio prirode i okruženje obitelji i prijateljima stoga Ziggi nastoji povezati jake i uspješne ljude sa slobodnom dušom. Ziggitribe poštuju jedni druge, korijene i kulturu. Tijekom godina šire pozitivne vibracije i korektno poslovanje. Kreativnost i strast prema snovima su dio njihove zajednice. Ziggi zna da je konoplja veliki dio naše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Konoplja je biljka koja predstavlja način života. A Ziggi ekipa žele razbiti stigmu korisnika indijske konoplje te ih predstavljaju kao uspješne pojedince ili grupe koji sanjaju svoje snove, prihvaćaju druge ljude i kulture. Sloboda i prihvaćanje je način na koji bi trebali sagledavati vlastito okruženje.  

Povezujući ljude, u Ziggiju su također shvatili da im je potrebno krajnje iskustvo "rolanja", bez dodatnog napora. Tako su razvili patentirani proizvod koji nudi 3 u 1. Učinite to bilo gdje, na zabavi, prirodi, putovanju, kući, ... Tijekom godina iskustva, njihova je zajednica rasla u nepoznate dimenzije. Odjednom je Ziggi postao veliki dio glazbene kulture, a neki od glazbenika su u međuvremenu postali i super zvijezde. Također rade s umjetnicima, plesačima, ekstremnim i urbanim sportašima - snowboarderima, biciklistima, skijašima, klizačima, bmx vozačima ... Oni ih povezujuju jednim riječima - #ZIGGITRIBE.
Tekst:  

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice