logo-t

  • Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

    Dub Pistols u Vintage Industrial Baru - majstori ceremonije

  • Egoless -

    Egoless - "DUBTERNAL" - najbolje od digitalnog-analognog i hibridnog zvuka

  • Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja

    Kolekcija najvećih hitova Boba Marleyja "Legend" proslavila 40. rođendan

  • Izlazi

    Izlazi "Oj Dodole", novi singl za projekt Dr.Obi meets Anja G, Roo T & Sistah Tena

nike

Događanja
Vijesti
4. Travanj 2016

Riječko zagrijavanje za Tides of Youth

Nova doza zagrijavanja
Flying Donkeys kuhinja u suradnji s Tides Of Youth festivalom i Heartera Projectom pripremila je za vas nove delicije. Radi se o psy trance & chill edition pre partiju za navedeni festival, a mjesto i vrijeme radnje je Hartera, 9. travanj.  Da vas podsjetimo opet kako je bilo plesati po hladovinom omeđenom prostoru za vrijeme vrućih dana na raznolike ritmove psihodeličnog trensa, u Harteri vas čeka trens floor s dobrom ekipom za dj pultom. Među tom ekipom se nalaze: SkokniPaLokni iz Forestdelic Recordsa, Winpa iz Insectik Recordsa, Hotep iz Digital Yonkis Recordsa i OddVod kolektiva, Poncije Pilat iz Ducks Recordsa te Stikk i Ogologo iz Flying Donkeys kolektiva koji će vrtiti „leđa o leđa“ !

Zvuk donose već testirano odlična družba iz Saso Mange tvornice zvuka koji će opskrbiti taj floor sa svojim fino urađenim zvučnim kutijama. Za vj-ing na tom flooru će se pobrinuti Dimension Tricks – ekipa koja je složila i slagati će na Cresu vizualne projekcije te su nekoliko puta i u Harteri radili svoja djela, a za dekoracije će se ovaj put pobrinuti CupusKactus kolektiv koji će pomno prikačiti svoje dekoracije na oba floora. Na Chill flooru očekujte apsolutnu ugodu: iće, piće i projekcije koje je za vas pripremila Tetraparalelopiped uz glazbenu kulisu fino probranih manijaka naštimanih za opuštanje okoline.  Među tim Chillerima nalaze se: Blue Forest, Kiwi in Space, Tetraparalelopiped i Bakin Unuk.  Za zvuk na tom flooru se brinu Hypnodelix ekipa koja će upotpuniti taj ugođaj stvoren raznim finim mirisima, video projekcija Tetreparalelopiped te CupusKactus ekipe s dekoracijama! Za dizajn plakata je zaslužan neponovljivi Lucid Lab. 

Na upadu će se moći kupiti ulaznice za T.O.Y. festival po cijeni od 150 kn te osoba koja kupi kartu tamo, ima besplatan upad na pre party. Inače, upad je 30 kuna do ponoći, 40 kuna poslije ponoći.
I još jedna obavijest: počelo se s H.E.A.R.T.E.R.A. članskim iskaznicama kako bi se spriječile daljnje globe i probleme od strane zakona te je svatko tko ulazi u prostore obavezan imati jedan primjerak. Na ulazu će se moći preuzeti članska iskaznica uz naknadu od pet kuna i priloženu osobnu. 
Tekst:   Tides of Youth

Recenzije

Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena
Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni
Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena