logo-t

  • Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

    Solo Banton & Irie Ites - “In this Time” - relevantan zapis današnjeg vremena

  • Haris Pilton objavio

    Haris Pilton objavio "Dub for Ladies"

  • Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

    Afrikan Simba dolazi na Zion Boška Festival

  • Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

    Eklektična predstava Dub FX- a stiže u Pulu

  • Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

    Izašao Peter Tosh’s Documentary, dokumentarni film o životu i djelu reggae legende

  • Haris Pilton -

    Haris Pilton - "Showcase" - old school steppers zvuk u maniri najvećih i najdugotrajnijih roots himni

  • FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

    FC Apatride UTD u Beogradu - Dekolonizacija kulture

  • Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

    Pet sound systema za pet pozornica na Sea Sound Festivalu

nike

Događanja
Vijesti
23. Ožujak 2018

U samo jedan dan rasprodane early bird ulaznice za nastup Kruder & Dorfmeistera na Sv. Mihovilu

Brzinski sold out
Early bird ulaznice za premijerni nastup glazbenih ikona devedesetih godina prošlog stoljeća Kruder & Dorfmeister 4. kolovoza na Tvrđavi sv. Mihovil rasprodane su u manje od 24 sata prodaje. Najava nastupa jednih od najvećih imena elektronske plesne glazbe snažno je odjeknula u medijima i među ljubiteljima ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca, a najavljeni nastup već konkurira kao jedan od događaja sezone. S obzirom na to da je Tvrđava Sv. Mihovila ograničena kapacitetom samo najbrži i najvjerniji obožavatelji uživat će u spektaklu sezone na najljepšoj pozornici Jadrana.

Za svoj premijerni nastup u Hrvatskoj, kojim ujedno slave i 25 godina postojanja, Peter Kruder i Richard Dorfmeister odabrali su jedinstvenu lokaciju - tvrđavu Sv. Mihovila u Šibeniku. Na najljepšu pozornicu Jadrana dolaze uz pratnju tima vizualnih umjetnika s kojima će nas povesti na četverosatnu audio-vizualnu vožnju. Nastup u Šibeniku je ograničen za tisuću najvjernijih ljubitelja ovog genijalnog austrijskog glazbenog dvojca koji će tom prilikom izvesti neke od svojih najvećih hitova poput „High Noon”, “Black Baby”, “In Deep Shit”,“Trans Fatty Acid” i mnoge druge.

Toplo, duboko i eklektično s primjesama jazza, funka, soula, reggaea i hip-hopa, K&D zvuk promijenio je percepciju elektronske glazbe. Remiksirali su velikane kao što su Depeche Mode, Madonna, Roni Size, Gotan Project. Kompilacijski album „DJ-Kicks“ za label K7 označio je prekretnicu za K&D; od heroja undergrounda postali su kritički hvaljeni i medijski eksponirani producenti i DJ-i, s bazom obožavatelja koja se iz Europe proširila na cijeli svijet. Sljedeća kompilacija „K&D Sessions“ postala je globalni bestseller, s više od milijun prodanih primjeraka, a danas se smatra jednim od albuma koji je definirao zvuk devedesetih godina prošlog stoljeća.

Organizatori Collage u suradnji s Tvrđavom Kulture Šibenik su se prošlogodišnjim rasprodanim nastupima Gregory Portera, Philippe Cohen Solala, GusGusa i Kevina Yosta pozicionirali kao bitna karika brendiranja grada Šibenika i cijele županije u nezaobilaznu turističku i glazbenu destinaciju. Regularna prodaja ulaznica je u prodaji od danas (23. ožujka) do 10. srpnja po cijeni od 240 kn. Nakon 10. srpnja, ukoliko ih još bude, cijena ulaznice iznosit će 280 kn. Ulaznice se mogu kupiti preko Entrio sustava i ovog link https://goo.gl/Frr4CD te na svim Entrio prodajnim mjestima.
Tekst:   PR

Recenzije

Sassja - "Chwakka" - eksperiment je uspio
Eesah - "Deep Medz" - osvježenje u industriji reggae glazbe
JahMoodOnJe Collective - “Vse gori” - sve bogatija slovenska reggae scena
Mo’Kalamity - "Shine" - album za probijanje geografskih i kulturnih granica
Vibronics - “Woman On A Mission 2” - žene dub ratnice